Youth

Ungdomsarbeidet i OKS

For mange blir ungdomstiden sett på som «livets unntakstilstand», en tid preget av usikkerhet, konstant leting etter egen identitet og manglende tilhørighet. Slik trenger det ikke å være. Vi tror ungdomstiden kan være den mest spennende og givende delen av livet, en tid hvor du får mulighet til å finne ut hvem du er, finne ut av talentene dine, være glad og fornøyd, knytte varige vennskap og ikke minst – få et forhold til Gud, en «troens grunnmur» du står støtt på resten av livet.

Vårt hjerte for ungdommer er å inspirere og oppmuntre til et liv med sterk og levende tro, tryggheten til å ta egne valg og stadig større glede og tilhørighet gjennom et tett forhold til Jesus, frihetens Konge.

Vi samles av tre gode grunner

Gode vennskap

På Youth er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted det alltid er nye å bli kjent med! Vi ser nye ansikter hver fredag, og kjernemiljøet er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

Gode opplevelser

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med fredagskvelder, leirer, turer og arrangementer, byr Youth på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

En god Gud

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går ann å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med den Jesus vi har lært å kjenne: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Han kan se ut.