Youth Summercamp 2024

Meld deg sommerens høydepunkt for deg fra 13 til 19 år.

Youth Summercamp 2024

Bli med sommerens høydepunkt!

På Youth Summercamp kommer vi til å kjenne på Guds fantastiske nærvær, og ha det utrolig gøy med masse aktiviteter og moro, det beste av to verdener.

Dette er et åpent arrangement, rettet mot ungdommer fra 13 til 19 år (også for deg som fyller 13 år i løpet av 2024). Her er du velkommen om du aldri har vært i kirke før, kommer fra en annen kirke eller tilhører OKS.

Dette passer både for deg som har lyst til å slå deg litt løs, og deg som bare har lyst til å komme og nyte solskinn, en kald brus og god stemning!

Vi tror på en Gud som elsker at vi har det gøy og lengter etter å være nær oss, og dette vil reflekteres i både møtene og aktivitetene. Dette er en investering både sosialt og åndelig!

PRAKTISK INFORMASJON

Soveplasser – Oven leirsted har både inne- og uteplasser. Det er begrenset med inneplasser, men man får en rabatt hvis man velger å sove i telt. (Det er nå ikke flere inneplasser igjen.)

Transport – Oppmøte på Oven leirsted er fra kl 12:00 på lørdag 3. august. Leiren avsluttes på onsdag 7. august kl 15:30, da kan deltakerne hentes igjen.

Mat – Alle måltider er selvfølgelig inkludert, så her skal du ikke sulte. I tillegg vil det være en kiosk på området som er åpen.

Dagsplan – Lørdag kveld braker det løs med middag og åpningsmøte. Det blir fulgt opp av tre fulle dager med møter, aktiviteter, show og chill! Onsdag avslutter vi med et nydelig morgenmøte, årets leirbilde og nedrigg. Det er bare å planlegge neste leir på turen hjem.

Pakkelister og infoskriv blir sendt på e-post nærmere leiren.

PRIS & PÅMELDING:
Sove inne kr 2199
Sove i telt kr 1999

Påmeldingsfrist: 30. juli.

SPØRSMÅL?
Ta kontakt på e-post: summercamp@oks.no eller kontakt leirsjef Benjamin Borgersen på 916 29 828.

Vi gleder oss til å ha med DEG på leir!

 

Finn frem i kartet

Kommende arrangementer