Youth

Ungdommene i OKS Romerike samles hver fredag kl 19:00 på OKS.

Vi treffer venner, får nye venner, hører Guds Ord, synger lovsang, og har masse moro sammen!

Det er åpent for alle ungdommer som er 13-19 år, og vi håper på å se deg der.

FOURTEEN

Fourteen er OKS Youth sitt konfirmasjonsopplegg. Trykk på knappen nedenfor for mer info.

SUMMERCAMP

Hver sommer arrangerer vi vår sommerleir, som er et av årets høydepunkt for mange av deltakerne. I flere dager har vi fokus på å bygge relasjoner med hverandre og med Jesus. Morsomme aktiviteter, gode opplevelser sammen og møter med Jesus tror vi er essensielt i et kristenliv!

Velkommen til Youth!

LINKER MED MER:

Vi samles av tre gode grunner

Gode vennskap

På Youth er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted det alltid er nye å bli kjent med! Vi ser nye ansikter hver fredag, og kjernemiljøet er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

Gode opplevelser

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med fredagskvelder, leirer, turer og arrangementer, byr Youth på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

En god Gud

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går ann å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med den Jesus vi har lært å kjenne: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Han kan se ut.