Gudstjeneste 12:00

Her samles vi for å feire Gud, vennskap og livet. Søndagsskolen OKS Kidz parallellt.

Gudstjeneste 12:00

Du er hjertelig velkommen til vår gudstjeneste. Denne er ideell for folk i alle aldre, uansett bakgrunn og tro. Søndagsskolen OKS Kidz har samling parallelt med denne gudstjenesten.

Gudstjenesten består av lovsang og relevant undervisning fra Bibelen som gir deg verktøy du kan bruke i alle deler av livet. Vi ønsker at søndagene blir en positiv oppladning for deg for uken som kommer. Et sted du kan bygge vennskap for livet og høre hvor høyt du er elsket av Gud.

Kaféen er alltid åpen etter gudstjenesten. Her kan du velge mellom dagens varmrett, kaffe, vafler, noe bakst og annen drikke. Bokhandelen vil være både åpen før og etter gudstjenesten.

Velkommen til en kirke for folk som deg.

 


 

Barn mellom 3-12 år

Velkommen til Søndagsskolen OKS Kidz!

Vi ønsker å legge til rette for at hver søndag skal være en fest  for barna, hvor det barnslige setter agendaen og sikkerheten setter rammene.

De vil bli godt tatt vare på av en helhjertet og dedikert medarbeiderstab som legger til rette for at dette skal være et sted der barna er trygge, får venner og der vi sammen blir bedre kjent med Jesus.

Barn under skolealder (Happy) og barn fra 1. – 4. klasse (Super) sjekkes inn nede i Kidzlokalene i kjelleren, og barn fra 5. – 7. klasse (Mega) sjekkes inn i plenumsalen (gå rett fram når du kommer inn hovedinngangen, gjennom Kaféen og inngangen til høyre).

Håper å se deg!

 


Interpretation / Tolking

English interpretation is provided. Please contact our crew at the Connect-stand when you arrive at the church for more information.

Tolking til engelsk er tilgjengelig på denne gudstjenesten. Ta kontakt ved Connect-standen når du kommer for mer info.

Finn frem i kartet

Kommende arrangementer