Menighetsweekend

Vi reiser på menighetsweekend til Skoghus på Senja (ca 2,5 timer kjøretid fra Tromsø)! Og denne gangen trenger vi ikke hverken lage mat eller ta oppvasken selv – dette er […]

Menighetsweekend

Vi reiser på menighetsweekend til Skoghus på Senja (ca 2,5 timer kjøretid fra Tromsø)! Og denne gangen trenger vi ikke hverken lage mat eller ta oppvasken selv – dette er nemlig inkludert i prisen, så vi kommer til dekket bord!

Fredag ettermiddag samler vi oss i de bilene vi har tilgjengelig og kjører til Skoghus der vi spiser kveldsmat sammen. Resten av programmet er ikke helt spikra enda, men helga kommer til å inneholde både aktiviteter, bønn, andakter, mange gode samtaler og gøye sprell. Vi avslutter på søndag med å spise middag sammen før vi kjører hjem til Tromsø. Nøyaktig tidspunkt kommer vi tilbake til, men vi er sannsynligvis tilbake i Tromsø rundt kl 17/18.

Som sagt; mer info kommer! Har du spørsmål du brenner inne med? Spør oss på en gudstjeneste eller send epost til tromso@oks.no!

 

Pris

Betales på Vipps til kirka #502840 (merkes: Weekend) enten ved påmelding eller ved ankomst til Skoghus.

Barn under 13 år: Gratis

Full pris: 1 500,-
Halv pris: 750,-
First price: 300,-

Vi har laget tre forskjellige prisalternativ du kan velge mellom. Alle får samme tur og innhold, men fordi vi vet at økonomien kan være trang ønsker vi å legge til rette for at alle kan delta uansett størrelse på bankkontoen!
For å leie Skoghus må vi betale ca 1500,- pr person, men dersom du velger «Halv pris» eller «First price» vil kirka betale mellomlegget. Og det er viktig for oss å si til deg at du kan velge disse billigere alternativene med stor frimodighet, helt uten skam! Vi tar gjerne kostnaden for å kunne ha nettopp deg med på weekend 😊

 

Finn frem i kartet

Kommende arrangementer