Young & Free

Young & Free (Y&F) i OKS Romerikskirken er for deg mellom 13-19 år. Hver fredag er det åpent hus for alle ungdommer på Romerike, uansett bakgrunn eller tro. Vi har samlinger med fullt band og trøkk, og undervisning fra Bibelen som både gir tips til uka og en bekreftelse på at Gud mener du er ganske så unik som person!

Utover kvelden er det masse sosialt med spill og kafé, og alltid nye folk å bli kjent med!

Vi samles hver fredag, og gjør det av tre gode grunner:

GODE VENNSKAP

På Y&F er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted det alltid er nye å bli kjent med! Vi ser nye ansikter hver fredag, og kjernemiljøet er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

GODE OPPLEVELSER

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med fredagskvelder, leirer, turer og arrangementer, byr Y&F på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

EN GOD GUD

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går an å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med den Jesus vi har lært å kjenne: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Han kan se ut.

Velkommen til Young & Free!