Youth

Ungdomsarbeidet Youth i OKS Venneslakirken er fra 8. klasse og oppover, og er et åpent tilbud for alle uansett bakgrunn og tro.

Annenhver fredag (i oddetallsuker) møtes vi i Ressursen sine lokaler på Hunsfos hvor du kan komme for å være deg selv og bli kjent med ungdommer på din egen alder i et trygt og godt miljø

Ved skolestart på høsten har vi vår årlige «bli kjent» tur til Paulen gård. Dette er en tur hvor vi ønsker å knytte ungdommene sammen gjennom aktiviteter, gode samtaler og undervisning.

Vi samles av tre gode grunner:

GODE VENNSKAP

På Youth er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted det alltid er nye å bli kjent med! Vi ser nye ansikter og kjernemiljøet er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

GODE OPPLEVELSER

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med samlinger, leirer, turer og arrangementer, byr Youth på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

EN GOD GUD

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går an å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med den Jesus vi har lært å kjenne: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Han kan se ut.

Velkommen til Youth!

Kontakt: post@venneslakirken.no