Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "https://oks.no/venneslakirken/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://oks.no/venneslakirken/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Arrangementer

Family Forever

12. november 2016 - 13. november 2016
Rosfjord Strandhotell
Rosnesveien 25

OBS! Påmelding for workshops er nå klart. Se lengre ned på siden for mer info / påmelding! Påmelding – send mail til:   post@venneslakirken.no

Det er begrenset med plasser på hver workshop, så ”førstemann til mølla”.

 

Vi ønsker å invitere dere med på ei helg hvor dere kan senke skuldrene, få fantastisk bevertning, masse gode råd og undervisning for forholdet i sammen med fantastiske mennesker og flotte omgivelser! Vi vil med andre ord gjøre vårt aller beste for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse!

Her skal dere slippe å eksponere dere selv. På denne turen er det ingen gruppesamtaler eller spørsmål som du må svare på. Dere kan bare ta imot det som serveres! Det blir også mulighet for å ta med deg din kjære til avslappende omgivelser i Sørlandsbadet. Prisen inkluderer tilgang.

Dette er den beste investeringen dere som par kan gjøre for å sikre at det blir ”Family forever”.

 

PRISER: 

Alternativ 1: 

LØRDAG – SØNDAG:  1290,- per person ved påmelding innen 1. oktober.

(1490,- per person ved påmelding etter 1. oktober).

Inkluderer konferansen, overnatting, servering og tilgang til Sørlandsbadet.

Middag på fredagskvelden er valgfri og koster 275,- per person i tillegg.

Alternativ 2:

FREDAG – SØNDAG: 1790,- per person ved påmelding innen 1. oktober.

(1990,- per person ved påmelding etter 1. oktober).

Inkluderer konferansen, overnatting, servering (ikke fredagskveld) og tilgang til Sørlandsbadet.

Uansett hvilket alternativ dere velger, kan dere på søndag få en utsjekk, lunsj, og adgang til Sørlandsbadet for 275,- kroner per person.

 

PÅMELDING:

Rosfjord hotell (telefon 383 40 100) tar imot påmelding og betaling. Hotellet har informasjon om de ulike pakkeløsningene, og vanlige hotellavbestillingsregler gjelder. Det er mulig å komme på fredagen og få servert middag på hotellet. Dette avtaler dere ved påmelding.

De første som melder seg på får best pris, de beste rommene, og førstevalg av workshop. (påmelding workshop – se lengre ned på siden)

 

Program:

I løpet av helgen blir det både undervisning, workshop, god mat, sosialt samvær mm. 

Kl 09.30 – 10.15 Innsjekking

Kl 10.30 – 10.45 Velkommen – Mona og Raymond

Kl 10.45 – 11.20 Sesjon 1, Per Inge

Kl 11.30 – 12.10 Sesjon 2, Wenche og Magne

Kl 12.20 – 13.00 Sesjon 3 , Wenche og Magne

Kl 13.00 – 14.15 Lunsj

Kl 14.15 – 14.55 Workshop 1

Kl 15.05 – 15.45 Workshop 2

Kl 16.00 – 18.00 Sørlandsbadet – for de som ønsker

Kl 20.00 Festmiddag

08.00 – 10.20 Frokost

Kl 10.30 – 10.40 God morgen – Mona og Raymond

Kl 10.40 – 11.20 Sesjon 4

Kl 11.30 – 12.10 Sesjon 5

Kl 12.10 – 12.30 Avslutning

Mulighet for lunsj, 200,- per person. Sørlandsbadet – for de som ønsker

Disse blir med:

VERTSKAP: Mona Lill og Raymond Bærø, vertskap:

Mona Lill og Raymond har vært gift i 16 år og har 4 barn sammen. De er nå ledere av Mulighetens Hus og arbeider begge til daglig med å motivere mennesker til å ta tak i sin livssituasjon. ”Midt i en hektisk hverdag prøver vi å fokusere på løsninger. Utfordringer finnes alltid, men det som betyr mest er hvordan vi møter disse.” Mona Lill og Raymond er vertskap og de ønsker å geleide oss igjennom ei interessant, positiv, romantisk og uforglemmelig helg.

VERTSKAP: Wanda og Per Inge Førde:

Er pastorer i OKS Venneslakirken. De har vært gift i 29 år og har fem barn. Wanda har arbeidet i helsevesenet og jobber nå som sosialrådgiver i videregående skole. Per Inge har arbeidet i skolen i over 20 år, og han er kjent for å formidle sine budskap på en engasjerende og humoristisk måte. ”Vi serverer ikke lysbilder og glansbilder. Vi ønsker heller å fortelle en usminket historie om hva vi har lært om å leve sammen, og hva vi mener er viktig å dele med dere som er interessert i å bygge et trygt og godt forhold, og en familie som fungerer godt.”Wanda og Per Inge er vertskap for weekenden, og Per Inge skal i år ha en workshop pluss en sesjon.

HOVEDTALERE: Wenche og Magne Sævereide 

Wenche og Magne bor i Oslo, har vært gift i 40 år, har to barn og 7 barnebarn. De har jobbet med parforhold helt siden 1990, og har opp i gjennom årene møtt tusenvis av par som gjør at de har en helt unik bred erfaring. Wenche og Magne har bygd opp Mercy house i Oslo som er et ressurssenter for mennesker i ulike vanskelige livssituasjoner. Her gjør de en fantastisk jobb! Vi er så heldige å få lov til å ha med oss Wenche og Magne som våre hovedbidragsytere denne helga, og de skal dele fra sin rike erfaring både på lørdag og søndag. Dette MÅ dere bare få med dere!

Angela og Roy Egil Lopez Myre:

Hun er fra California, han er fra Steinsland. De er med andre ord ”the perfect match”. De har vært gift i 4 år og har en sønn på 9 mnd. Angela og Roy Egil har en egen positiv og festlig måte å formidle på. Dere kan høre mer fra de på en av årets workshop.

Workshop med Inger Johanne og Roberto Opheim:

Inger Johanne og Roberto er fra Oslo og har vært gift i 41 år, har 3 voksne barn og 5 barnebarn. De har med andre ord mye livserfaring. De har vært aktive i OKS Romerikskirken siden 1994 der Roberto hadde sin første arbeidsplass. Inger Johanne har et enormt stor hjerte og vi er så heldige å få lov til å ha de med på tur og de skal ha en workshop for oss.

Anette og Vidar Eiken:

”Å leve livet sammen. ” Om å vise kjærlighet i hverdagen og elske hverandre i gode onde dager. Holde fast på drømmen og ikke la utfordringene styre retningen. Anette og Vidar traff hverandre for 23 år siden og har siden den ganggiftet seg og fått 5 barn. De har opplevd mest gleder sammen, men også en stor sorg i det å miste et barn. Deres erfaringer har på godt og vondt lært dem viktigheten av det å sette av tid til hverandre, dele livet og snakke sammen.

WORKSHOPS!

Nå er det tid for påmelding til workshops på Family Forever – lørdag 12. nov. Det blir mulighet til å gå på TO av disse, en kl 1415 og kl 1505. Hver workshop varer i 40 min. Det er begrenset med plasser på hver workshop, så ”førstemann til mølla”.

 

For spørsmål kan dere kontakte Ingunn på tlf 91 55 02 01.

PÅMELDING gjøres ved å sende mail til:

 post@venneslakirken.no

 

De ulike workshopene er:

 

1. Inger Johanne og Roberto Opheim

”MED GUDS OG MENNESKERS HJELP I GODE OG ONDE DAGER”

Inger Johanne og Roberto har vært gift i 41 år. I løpet av denne tiden har de, som de fleste, møtt på utfordringer. Hør de fortelle om hvordan de med ”Guds og menneskers hjelp i gode og onde dager” har taklet utfordringer.

2. Per Inge Førde

”JESUS SOM FRELSER I FAMILIEN”

Per Inge deler om hvordan Guds ord og hans løfter kan hjelpe oss i det daglige livet med hverandre. Dette blir en enkel undervisning ut fra Guds ord og erfaringer gjennom snart 30 års ekteskap, der Jesus er en frelser for hele familien.  

3. Angela og Roy Egil Myhre

”MOTSETNINGER TILTREKKER”

Hør Angela og Roy Egil snakke om hvordan ”motsetninger tiltrekker hverandre”, og hvordan man kan bruke forskjellene positivt istedenfor negativt. Angela kommer til å snakke Engelsk

4. Anette og Vidar Eiken

” KAN JEG GJØRE NOE FOR AT DU SKAL SKJØNNE AT JEG ELSKER DEG??”

Anette og Vidar’s erfaringer har på godt og vondt lært dem viktigheten av det å sette av tid til hverandre, dele livet og snakke sammen. En viktig ting for dem har vært å lære om forskjellige måter å gi og ta imot kjærlighet på. Hør Anette og Vidar fortelle om erfaringene sine. 

STED

Adresse: Rosnesveien 25, 4580, Lyngdal, Norge