Embrace Conference 2023 (tidligere Miss City)

Velkommen til den store festen for jenter og damer fra 13-120 år på Kjeller.

Embrace Conference 2023 (tidligere Miss City)

Velkommen til et arrangement der du kan komme med senkede skuldre og nyte en full dag hvor du vil bli inspirert, tatt godt vare på og får god tid til å nyte livet med nye eller gamle venninner.

Vi ønsker å gi deg en pause fra hverdagen, der du får oppleve å bli satt pris på, rett og slett fordi du er deg.

Årets tema: «Fri»
Vi lever i et samfunn med mange krav og forventninger til oss. Forventninger om hvordan man skal se ut, hva man skal få til, hva man skal mene og hvordan livet skal leves.

Noen av forventningene kommer vi ikke utenom, men selv med så mange forventninger og krav så kan vi få lov å leve fri. I Bibelen så står det at om Sønnen (altså Jesus) får gjort deg fri, så blir du virkelig fri. Altså fri til å leve i en frihet som Gud gir. Vi kan få lov til å leve fri inni oss. Fri til leve igjen!

PRIS:
Kr 350 + billettavgift.

Påmeldingsfrist: torsdag 26. oktober
Påmeldingen er nå stengt, men ta kontakt på e-post katrine@oks.no for å sjekke om det fortsatt er noen ledige plasser.

For hvem?
Alle som er født fra 2010 (fra ungdomsskolen), eller det året de fyller 13. Ingen øvre aldersgrense.

Dette og mye mer skal vi utforske på Embrace i år. Vi gleder oss til å se deg!

 


GJESTETALERE:


I år får vi besøk av Ulrica Stenstrand som er pastor i Lifecenter Church i Sverige, sammen med sin mann Per Johan. Hun er en dyktig formidler og leder, og har et stort hjerte for mennesker. Vi er så takknemlige for å ha Ulrica med oss på årets Embrace.


Vi får også besøk av Camilla Olsson som er pastor i Södetörnkyrkan utenfor Stockholm, sammen med sin mann Anders. Hun er en inspirerende forkynner og ga nylig ut boken Gjennom Alt, som blant annet handler om psykisk helse. På Embrace får vi høre hennes undervisning, samt muligheten å kjøpe signerte bøker!

 

PROGRAM
Kl. 10:00 – Innsjekk åpner
Kl. 10:30 – Sesjon 1 i hovedsalen
Kl. 12:00 – Lunsj og dessert
Kl. 13:00 – Workshops
Kl. 15:00 – Sesjon 2 i hovedsalen
Kl. 17:00 – Slutt

Med forbehold om endringer.

 

WORKSHOPS

Søtt og godt-bar kl 13:00-14:45
Kaféen

Velvære-lounge kl 13:00-14:45
Møterommet Romerike i underetasjen 

Mercy-butikken kl 13:00-14:45
Hovedsalen

Bokhandelen kl 13:00-14:45, 17:00-17:30
Foajèen

Kleskroken kl 13:00-14:45
Kidz i underetasjen

Dans kl 13:00-14:45
Speilsalen i underetasjen

Hobby kl 13:00-14:45
Kidz i underetasjen

Det vil selvfølgelig også være ulike seminarer:

«Fri fra – Fri til» kl 13:00-13:45
Gud vil at vi skal oppleve frihet i livene våre. Ikke bare litt, men at vi virkelig skal være fri. Ringvirkningene av frihet er store. Det gjør at vi kan nyte livet med Gud sånn Han ønsker vi skal leve; uten skam, frykt eller løgner som holder oss tilbake.
Irene Lunde – Plenumsalen

«Fri fra tankekjør» kl 14:00-14:45
Kanskje føler du deg som «Den forsvunnede diamant?» Bortreist, glemt, uviktig, alt er snudd opp ned og ingen ser din verdi. Julie ønsker at du skal skinne slik du ble skapt til, før du forlater hennes workshop.
Julie Fosse – Plenumsalen

«Hvordan gjøre din garderobe om fra et museum til din favoritt» kl 14:00-14:45
Kjenner du deg igjen i det å ha et fullt klesskap, men allikevel ikke finne noe å ha på deg? Gjennom noen enkle tips vil du bli inspirert til å gå hjem og se på klesskapet ditt på en ny måte. Hva trenger du egentlig i klesskapet? Hvordan vedlikeholder du plaggene dine? Bør du kjøpe nytt eller brukt?
Grethe Valsgård – Bibelskolesalen

«AI (Artificial Intelligence) i 2024: Fra søkemotor til svarmotor» kl 13:00-13:45
Marcus Mossberg har jobbet med «generativ AI» fra det ble lansert for offentligheten og har siden brukt det daglig i jobb, og jobbet på flere større prosjekter innen AI. Seminaret skal handle om overgangen fra vanlige søkemotorer til de nye AI`ene som gir direkte svar og løsninger. Du vil lære om utviklingen innen kunstig intelligens og hvordan det forandrer måten vi søker og finner informasjon på internett. Seminaret vil også fokusere på hvordan vi bruker AI sikkert og ansvarlig, hvordan vi kan forstå og tilpasse oss disse nye teknologiene for å holde tritt med den digitale verden og hvordan øke effektiviteten i arbeid og hverdagsliv.
Marcus Mossberg – Bibelskolesalen

 


 

CONNECTOm du kanskje ikke kjenner så mange andre eller kommer alene, kan du ta kontakt med oss i Connect-standen like utenfor inngangen til hovedsalen. Vi vil gjerne bli kjent med deg, og har egne bord der vi kan sitte sammen under arrangementet.

MERCY-BUTIKKENMercy House er en ideell organisasjon, som hjelper mennesker i alle livsfaser. Du kan lese mer om dem her.
Mercy butikken er en butikk med flotte interiørartikler, smykker og annen snacks. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, så her er det muligheter for å gjøre gode kjøp. Ikke er det lenge til jul heller, så kjøp julegavene her. Hele overskuddet fra salget går til Mercy House sitt viktige arbeid.

BOKHANDEL
Bokhandelen til Hermon forlag vil være åpen fra kl 10:00-10:30 og kl 12:00-15:00. Her finnes fine gaveartikler og godt lesestoff.

KLESKROKENNå er det tid for å rydde i skuffer og skap. Har du hele, rene klær som du ikke bruker lenger? I så fall kan du ta det med på Embrace, så kan andre få muligheten til å nyte godt av det. Vi arrangerer kleskrok, der alle kan finne seg noen «nye» skatter.

DU KAN FÅ BIDRA!På Embrace ønsker vi å strekke ut en hånd til nærmiljøet vårt, og i år ønsker vi å hjelpe Mercy House. Også her i Norge finnes det svært mange familier som sliter med å få endene til å møtes, og som ikke har tilstrekkelig med mat til å fylle matpakker, frokostbord og middagsbord slik man skulle ønske. Via Mercy House sin ukentlige matutdeling får vi betjene svært mange familier som er i behov av litt hjelp. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å kjøpe med seg tørrmat slik at vi er med og fyller opp lageret slik at flere kan få hjelp og den maten de trenger. Eksempler på mat du kan kjøpe: Ris, pasta, havregryn, hermetikk, kakemiksposer, ulike typer mel (hvetemel, grovt mel og lignende), frokostblandinger, sauser, suppeposer, gryterettposer, leverpostei, Makrell i tomat, sjokoladepålegg, knekkebrød, kjeks, snop, snacks osv. med andre ord, mat som kan oppbevares i romtemperatur.

EKSTRA MILVi elsker å hedre, oppløfte og gå den ekstra milen for hverandre. Derfor er aksjon «Ekstra mil» et av de absolutte høydepunktene på Embrace, og her trenger vi din hjelp. Kjenner du noen som skal på Embrace som står i en krevende situasjon akkurat nå, eller nylig har gått igjennom noe som har vært vanskelig? Kanskje du har en venninne som stiller opp for deg og andre når dere trenger det, og som selv går den ekstra milen for noen?    I så fall vil vi at du sender en nominasjon der du beskriver hvorfor akkurat denne dama fortjener en oppmerksomhet. Send nominasjonen til katrine@oks.no.


HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.

Finn frem i kartet

Kommende arrangementer