Lifegrupper

Lifegrupper er en viktig del av hverdagen vår og i lifegruppene møtes vi hjemme hos hverandre, for å bygge vennskap og livet med Gud.

Her får du muligheten til å lære av andres tanker om både hverdagsrelevante og åndelige spørsmål. Vi tror at det er viktig å bli kjent med hverandre på andre måter enn på søndager, hvor vi samles til vår faste gudstjeneste for å feire Gud og livet.

Når vi åpner hjemmene våre så deler vi livene med hverandre, og byr litt på oss selv. Vi møtes i en veldig uformell setting og oppdager hverandre som mennesker, og ikke kun som «kirkegjengere» på søndager. En Lifegruppe består av 8-10 personer slik at det skal være lett å bli godt kjent med hverandre. 

Trygge rammer, god takhøyde

I OKS deler vi inn Lifegruppene i kjønn. Noen kan oppleve dette som gammeldags; vi tror det er skikkelig smart:

Trygge rammer, god takhøyde

En usikker mannlig student i 20 årene har svært lite til felles med en livserfaren trebarnsmor på 45. Setter du de ved siden av hverandre i en sofa, er det stor sannsynlighet for at samtalen relativt raskt går i stå. Bytter du ut den 45 år gamle kvinnen med en mann på samme alder, er det derimot ganske sannsynlig at de snart vil finne noe å snakke om. De vil dele erfaringer, le og lære av hverandre. Etter en kort stund vil begge to oppdage at alderen faktisk ikke spiller så stor rolle, likhetene er langt større enn forskjellene. Det samme gjelder selvsagt kvinner; det finnes temaer menn rett og slett ikke er i stand til å fatte.

Fint for ekteskapet

Kvalitetstid hver for seg er ofte en mangelvare i et ekteskap. Ved å bli med i Lifegruppene våre slår par to fluer i ett smekk: De får tid for seg selv og sine egne tanker, og bygger samtidig en levende tro de kan dele med hverandre.

Like praktisk som bra

Mange av medlemmene i Lifegruppene våre er gift og har barn. Når vi arrangerer gruppene på ulike dager, kan én av de voksne være hjemme med barna. Enkelt og greit.

Hvem hører hjemme i en Lifegruppe?

Uansett hvor du befinner deg i forhold til Jesus – sterkt troende, svakt troende, tvilende eller usikker, er det plass til deg i en av gruppene våre. Alle er like mye verdt i Guds øyne og alle er like mye verdt i våre øyne. Jesus døde og oppsto for oss mennesker, så hvis du er et menneske, så er du kvalifisert til å være med.

Velkommen skal du være!