Youth

Ungdommene (13-19 år) i OKS Romerike samles på Youth hver fredag kl 19:15-22:30 til hangout og gudstjeneste!

Vi tror at kirken er et sted for alle. Noen liker fredagskvelder med mange tilstede, andre liker å henge hjemme hos venner hvor det er færre. Derfor har vi organisert Youth i to hoveddeler: Youth (fredagssamlingene) og Clubs (interessegrupper.

Clubs er grupper som gjør det DU har lyst til og du kan selvfølgelig være med i flere Clubs! Vi har Gaming, Taste (baking og mat), Bible, Fotball og Film. Ta kontakt for å melde deg inn i en Club eller om du har en idé til en Club!

De fredagene hele miljøet samles samles med tre hovedmål:

GODE VENNSKAP

På Youth er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted hvor nye, sterke og varige vennskap dannes. Vi ser nye ansikter hver fredag, og vi er alltid gira på å ta imot alle som kommer!

GODE OPPLEVELSER

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med fredagskvelder, leirer, turer og arrangementer, byr Youth på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

EN GOD GUD

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går an å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med den Jesus vi har lært å kjenne: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Han kan se ut.

Alle påmeldinger, linker til hva som skjer og ting vi legger ut på YouTube, kan du finne her.

Velkommen til Youth!