Youth våren 2022

Situasjonen:
Vi gleder oss til å starte opp denne våren. Samtidig vet vi at restriksjoner forandrer seg fra tid til annen, og deler av våren 2022 er preget av antallsbegrensninger og andre restriksjoner som gjør fysisk oppmøte vanskelig. 

Vårt største ønske og mål er å bygge et sterkt og godt miljø som holder sammen gjennom både gode og tøffe tider, og deler Jesu kjærlighet og godhet med hverandre. 

Vi vil gjøre det vi kan for å holde ordentlige samlinger når vi kan, men for å bevare det sosiale miljøet i Youth tror vi det beste er å legge vekt på mindre grupper denne sesongen, aka Clubs. Dette kommer til å bli veldig gøy, og vi gleder oss til å se deg delta i Youth denne våren! 

Grupper: 
Vi deler inn i jente- og guttegrupper på ca. 10 stk pr. gruppe, basert på

  • årskull
  • hvem som går i klasse sammen
  • ønsker.

Vi vil naturligvis ikke klare å treffe på alle forslag vi har, eller få med alle i grupper på forhånd. For dere som går Fourteen i år prøver vi å benytte oss av gruppene dere allerede har.

Vi vil helst at alle skal komme på grupper de ønsker å være på, så gi oss gjerne beskjed i påmeldingen, så vi kan justere så godt vi kan.

Fredagene:
Vi legger opp til at vi møtes i smågrupper hjemme hos gruppeleder eller en på gruppa. Noen grupper kan samles på OKS. 

Kveldene kommer til å vare i ca 3 timer (kl 19:00-22:00), eller så lenge vertskapet synes det er greit å ha besøk. 

Opplegget blir masse morsomme aktiviteter, lett undervisning og gode samtaler i gruppene. Vi i Youth-ledelsen skal følge opp gruppelederne tett og legge gode planer for at det blir masse morsomt å gjøre.

Vi vil også prøve å lage en stream ca én gang i måneden, med lovsang, kort undervisning og morsomme innslag og rapporter fra gruppene som gruppene kan se sammen.

Vi vil også prøve å slå noen av gruppene sammen, både for å gi litt forandring og ivareta de større samlingene våre.

Varighet:
Vi vet ikke hvor lenge dette vil vare. Vi i OKS og Youth tror fortsatt på at de store samlingene er viktigere enn noen gang, så vi vil fortsette med store møter så fort vi har muligheten til det, men vi gleder oss til å bruke gruppene til å bygge et enda sterkere og tryggere miljø.

Det blir altså mindre grupper så lenge vi ikke kan ha møter, men vi tror at flere av gruppene kommer til å trives så godt at de vil fortsette, og at vi kan bruke de videre.

Pris:
Alle Youth-arrangementer er selvfølgelig gratis(!), men om gruppa ønsker å planlegge en middag, snacks, eller å dra ut å feks spille bowling, vil det være naturlig at de som skal delta bidrar med en andel av kostnaden. 

Dersom man ikke har mulighet til å betale sin del, kan man si ifra til gruppeleder eller ungdomspastor (91629828 eller benjamin@oks.no) så ordner vi det. Vi ønsker å ha alle med.

Påmelding:
Vi har påmelding denne våren fordi vi ønsker å planlegge:

  • så godt vi kan
  • samle gruppeønsker
  • for å samle samtykkene vi trenger for å organisere dette (det er ganske omfattende, spesielt med de nyeste samtykkelovene for informasjonsoppbevaring).

Vi kommer til å be om samtykke til: 

  • at vi kan oppbevare informasjonen
  • at gruppelederne kan oppbevare og bruke informasjonen til å nå ungdommene på gruppene sine
  • at gruppeledere kan registrere oppmøte
  • å oppbevare, lagre og bruke bilder og filmer tatt i gruppene.

Vi kommer ikke til å benytte informasjonen du oppgir til annet enn dette prosjektet, vi kommer ikke til å videreformidle informasjonen til andre, og du har til enhver tid mulighet til å trekke tilbake informasjon, ved å sende en e-post til samtykke@oks.no.

Påmeldingen er også en god hjelp om det skulle bli nødvendig med smittesporing. Link under.

Spørsmål:
Har du spørsmål? Ta kontakt på benjamin@oks.no.

Ingrid og Benjamin Lind Borgersen
Ungdomspastorer i OKS Romerikskirken og ansvarlige for Fourteen