Young & Free

Young & Free (Y&F) i OKS Romerikskirken er et sosialt tilbud for deg mellom 13-19 år.

Vi har møter og lifegrupper annenhver fredag. Vi tror at kirken er et sted for alle. Noen liker fredagskvelder med mange tilstede, andre liker å henge hjemme hos venner hvor det er færre.

Vi ønsker at kirken skal være et sted alle kan føle tilhørighet. Og «der to eller tre er samlet er jeg midt i blant dere» sier Jesus. Derfor tror vi at ved å ha lifegrupper hvor alle kan være med og fredagskvelder hvor gruppene treffes og henger sammen som et miljø vil være med å gjøre kirken til et sted hvor alle kan trives.

I lifegruppene vil det være rom for å be sammen, lese Bibelen sammen, gjøre aktiviteter sammen, stille spørsmål, diskutere, bli tryggere i egen tro, bli bedre kjent og selvsagt mye mer. Det er trygge gode ledere på hver gruppe som har et hjerte for ungdommene, visdom og et ønske om å se ungdom bli bedre kjent med Jesus og livet Han har for dem.

Hver lifegruppe-fredag vil det også være en guttegruppe og en jentegruppe på OKS Romerikskirken for at de som ikke vet om lifegruppene kan ha en gruppe å slenge seg med på.

De fredagene hvor hele miljøet samles blir det knallgod stemning med gode opplevelser, gode vennskap og budskap om en god Gud. 

Vi samles hver fredag, og gjør det av tre gode grunner:

GODE VENNSKAP

På Y&F er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted hvor nye, sterke og varige vennskap dannes. Vi ser nye ansikter hver fredag, og vi er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

GODE OPPLEVELSER

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med fredagskvelder, leirer, turer og arrangementer, byr Y&F på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

EN GOD GUD

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går an å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med den Jesus vi har lært å kjenne: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Han kan se ut.

Velkommen til Young & Free!

Dersom du ønsker å være med i en lifegruppe ta kontakt med benjamin@oks.no