Viktige datoer for Romerikskirken

 
DNA kvelder

En festkveld der vi møtes for å gå litt mer i dybden på hva som er vår visjon, hensikt og verdier. Samlingen er åpen for alle interesserte. Kommende datoer: Tirsdag 11. mai kl 19:00 (online).

 

Småbarnstreff

En samling for foreldre med barn i alderen 0-2 år tirsdager kl 11:00-13:00. På grunn av smittevernreglene i Lillestrøm kommune i forbindelse med koronapandemien så har vi avlyst Småbarnstreffet inntil videre.

 

Lunsjtreff 

En samling for voksne der vi tar oss god tid til fellesskap hvor vi deler opplevelser og erfaringer fra hverdagslivet. Så er det sang og musikkinnslag før vi får inspirasjon og undervisning fra Guds Ord. På grunn av smittevernreglene og situasjonen i vår kommune er samlingene innstilt inntil videre.

 

OKS Sisterhood 

OKS Sisterhood består av jenter og damer som lever for å verdsette hverandre og andre rundt oss. Vi samles noen ganger i året til felles Sisterhood-kvelder for Romerikskirken og Groruddalskirken på Kjeller. Åpent for alle jenter og damer, uansett bakgrunn eller tro. På grunn av smittevernreglene og situasjonen i vår kommune er neste samling utsatt inntil vi har lov til å møtes utendørs.

Årlige arrangementer

 

BarneCamp 2021, mandag 28. juni til lørdag 3. juli

Klikk her for påmelding og mer informasjon

 

OKS Festival 2021, mandag 28. juni til lørdag 3. juli

Klikk her for mer informasjon

 

Miss City 2021

Mer informasjon kommer.

 

Lederkonferansen 2022, torsdag 20. til lørdag 22. januar

Klikk her mer informasjon