Søndagsskolen OKS Kidz

Kidz er stedet i Romerikskirken der barna møtes.

Hver søndag fra klokken 12:00 – 14:00 er rundt 100 barn i alderen 3 – 12 år innom lokalene våre. Vi har store og innbydende lokaliteter hvor barna kan boltre seg, og de vil bli godt tatt vare på av medarbeidere som ønsker å gjøre sitt beste for å la søndagen bli et høydepunkt.

På Kidz møtes barna i et trygt og positivt miljø hvor de raskt kan få venner og sammen kan være med på mange spennende aktiviteter.

Vi ønsker å legge til rette for at hver søndag skal være en fest  for barna, hvor det barnslige setter agendaen og sikkerheten setter rammene.

Kidz FAQ

Når bør jeg komme?
Det er lurt å være dder kl 11:45 slik at du får sjekket inn barna og selv være klar til møtet begynner kl 12:00.

Hvor lenge varer opplegget for barna?
Barna kan sjekkes inn fra kl 11:45. De vil da bli registrert som ankommet, slik at vi har kontroll på hvilke barn som er tilstede. Klokken 12:00 begynner opplegget i de ulike gruppene.

Vi har utsjekk fra kl 13:45 – 14:00.

Koster det noe å være med på Kidz?
Våre gudstjenester er for alle og er gratis å delta på. Vi gir alle mulighet til å være med å gi, men det er helt frivillig.

På Kidz gir vi til en organisasjon som heter JAM (Joint Aid Management). De gir mat til over 1.1 mill. barn hver skoledag på ulike steder i Afrika. Deres mål er «Help Africa help itself», og de har et stort arbeid som du kan lese mer om her:  https://jamint.com/.
OKS har støttet JAM i mange år og det er nære bånd mellom dem og oss som kirke. Flere fra kirka vår har vært nede og hjulpet med ulike hjelpearbeid.

Hvilken aldersgrupper er det opplegg for?
På OKS Kidz deler vi barna inn i tre hovedgrupper:

  • Happy Kidz ( 3 – 5 år)
  • Super Kidz (1. – 4. klasse)
  • Mega Kidz (5. – 7. klasse)


Barn 0-2 år:

Har du barn som er yngre enn 3 år så kan de bli med på Happy Kidz i følge med voskne. Vi har også et lekerom inne til venstre i hovedsalen med leker og lydoverføring fra møtet.

Har du baby og ønsker å trekke deg litt unna eller du trenger et sted å skifte, så har vi et eget amme- og stellerom i gangen til venstre for hovedinngangen.

Hvordan er opplegget i de ulike gruppene?

Informasjon til foreldre/foresatte

Som foreldre/foresatt har du mulighet til å bli med i vårt fantastiske medarbeiderteam. Da kan du få være med å se hva barnet ditt gjør og du kan få bidra til å gjøre Kidz til et enda bedre sted for barna.

Vi har mye vi kan tilby deg:
Du kan være med som medarbeider fast på et team hver tredje søndag, kreativt team som har ansvar for samlingene, vår/høstrydding i lokaler, finne hobby og andre aktiviteter eller kanskje du har en hobby som du kan komme å lære bort to, tre søndager. Mulighetene stoppes kun av fantasien.

Så om du har lyst, så er det bare å ta kontakt. Vi har bruk for deg og kanskje du vil finne ut at du har bruk for oss også.

Har du spørsmål så send en e-post til kidz@oks.no eller ta kontakt med Elisabeth Tobiassen på telefon 971 61 818.