Mexico

Vår visjon er å være en kirke som setter et synlig, tydelig og varig avtrykk i verden med evangeliet om Jesus Kristus.

Iglesia Campiña

Under Lederkonferansen 2016 ble menigheten Centro Cristiano la Campiña i Culiacan, Mexico innlemmet i OKS-familien.

Avdelingen ledes av Norunn og Miguel Inzunza, som helt fra de gikk på Bibelskolen OKS i 2005-2006 har hatt sterke relasjoner til OKS samtidig som de har bygget en kirke i Culiacan, Mexico.

Under Lederkonferansen 2016 ble det også annonsert det nye navnet OKS Iglesia Campiña, som betyr Campiñakirken.

Culiacan og menigheten

 

Culiacan er en spennende og mangfoldig by som ligger på nordvestkysten av Mexico. Her er det tropisk klima, lange strender, smakfulle matretter og gjestfrie mennesker. Menigheten, Campiñakirken, er i likhet med byen, glad og fargerik! Her er det alltid tid for en klem, en prat og en god latter. Varmen og gleden er to ting som du lett vil merke når du stikker en tur innom!

Vi synes vi er fantastisk heldige som kan være pastorer for denne menigheten! Det er så bra å kunne være en menighet som er fokusert på Jesus og ikke på religion. Hos oss er det plass til alle og vi gleder oss over nye  mennesker som kommer og blir forvandlet av Guds kjærlighet og nåde.

Pastor Norunn og Miguel Inzunza

Faste møtetider Culiacan

 

Gudstjeneste søndager kl. 11:00 og kl. 13:00. Gudstjenesten kl 13:00 sendes også live på Facebook.

Onsdager kl. 11:00 Facebook live i kaféen i OKS Iglesia Campiña der vi har en 30 minutters uhøytidelig samtale om søndagens preken.

Torsdager: Entre Amigas er en samling for jenter og damer over 12 år som holdes i kafeene i kirka den siste lørdagen hver mnd. fra kl 09:00 til kl 11:00. Vi spiser frokost sammen, deler  Guds ord, har fellesskap og en god stund sammen. 

Connectgrupper: Grupper på ulike størrelser der vi har fellesskap, undervisning og bønn. Dag og tidspunkt kan variere fra gruppe til gruppe. 

Jóvenes OKS: Connectgrupper for tenåringer og ungdommer hver tirsdag kl. 20:00 i forskjellige hjem. Felles ungdomssamlig en fredag i måneden kl. 19:00 i OKS Iglesia Campiña.

OKS Iglesia Guadalajara

 

Guadalajara er Mexicos tredje største by med 8,3 millioner innbyggere og er hovedstaden i delstaten Jalisco. Byen er fargerik i vakker kolonistil. Den befinner segl i sentrum av landet og er kjent for musikkstilen Mariachi og for produksjon av Tequila.

OKS GDL er en nystartet kirke som begynte som en husgroppe i 2021 med Nacho og Paulina  Huizar som ledere. I januar 2023 ble kirken offisielt åpnet og de ble innsatt som pastorer.

Kirken befinner seg i Zapopan kommune og er en ung, voksende og glad forsamling med alle generasjoner representert, men med flest unge familier.
Kirka er engasjert i hjelpearbeid i fattige deler av byen, de besøker rehabiliteringssenter og er aktive med å dele Guds ord og kjærlighet  til menneskene rundt seg.

Adresse: OKS Guadalajara, Av. Tepeyac 4536 Col. Prados Tepeyac CP. 45047 Zapopan, Jalisco (kart)

 

Faste møtetider Guadalajara

Gudstjeneste søndager kl 12:00

Onsdager kl. 11:00 åpen kirke for forbønn, samtale og fellesskap.

Connectgrupper i hjemmene hver uke.