Lederkonferansen 2024

OMTALE GJESTETALERE

Jocel og Mylene Evangelista er pastorer i New Life Church med base i Manila, Filippinene. Kirken startet opp i 1990, og består nå av 52 lokasjoner i Filippinene, Asia og Storbritannia. Deres besøk har tidligere betydd mye for kirken som helhet og staben. Sist de var med oss på LK var det via skjerm, men denne gangen får vi besøk i huset, noe vi gleder oss enormt til!

Mário Boto er Lead Pastor i Hillsong Portugal sammen med sin kone Amélia. Hillsong Portugal er en innflytelsesrik kirke som består av 11 lokasjoner rundt omkring i landet. Etter at vi hadde Mário med oss på LK22 har vi ønsket å invitere han tilbake, og vi er glade for at det la seg til rette kun 2 år senere. Han er en forkynner med tyngde, så du bør ha med deg forventning og notatblokk til Mário sine sesjoner.  

Rune Edvardsen har vært fast gjest på LK siden 2017, og det er ikke uten grunn. Hvert år hjelper han oss å løfte blikket utover oss selv og det vi står i til daglig for å se hva Gud gjør i verden. Rune er leder for Troens Bevis, en verdensvid misjonsorganisasjon og OKS-partner. De har stått i bresjen for å samle inn penger til å bygge opp en omsorgsby for barn med funksjonsnedsettelse i Uganda. 20. januar 2023 ble senteret offisielt åpnet. Gled deg til å bli inspirert når Rune inntar scenen igjen på LK.

Per-Johan (PJ) Stenstrand er sammen med sin kone Ulrica pastor og grunnlegger av Lifecenter Church i Sverige. Lifecenter startet opp for 23 år siden, og er en flerstedskirke med lokasjoner i Linköping, Ludvika og Västerås. I høst ble han leder for Pingst Plantering (den svenske Pinsebevegelsen sitt kirkeplantingsprogram), og på nyåret kom hans nye bok «Wisdom from the Wild». PJ er en ettertraktet forkynner, og vi gleder oss til å høre han på LK.

Tilbake til hovedsiden for Lederkonferansen 2024