Iglesia Campiña

Under Lederkonferansen 2016 ble menigheten Centro Cristiano la Campiña i Culiacan, Mexico innlemmet i OKS-familien.

Avdelingen ledes av Norunn og Miguel Inzunza, som helt fra de gikk på Bibelskolen OKS i 2005-2006 har hatt sterke relasjoner til OKS samtidig som de har bygget en kirke i Culiacan, Mexico.

Under Lederkonferansen 2016 ble det også annonsert det nye navnet OKS Iglesia Campiña, som betyr Campiñakirken.

mexico_logo-01

Culiacan og menigheten

Culiacan er en spennende og mangfoldig by som ligger på nordvestkysten av Mexico. Her er det tropisk klima, lange strender, smakfulle matretter og gjestfrie mennesker. Menigheten, Campiñakirken, er i likhet med byen, glad og fargerik! Her er det alltid tid for en klem, en prat og en god latter. Varmen og gleden er to ting som du lett vil merke når du stikker en tur innom!

Vi synes vi er fantastisk heldige som kan være pastorer for denne menigheten! Det er så bra å kunne være en menighet som er fokusert på Jesus og ikke på religion. Hos oss er det plass til alle og vi gleder oss over nye  mennesker som kommer og blir forvandlet av Guds kjærlighet og nåde.

Pastorparet Norunn og Miguel Inzunza

View Full Map

Faste møtetider

Gudstjeneste søndager kl. 11:00 og kl. 13:00 pluss annenhver søndag Tiempo Extra kl. 18:00. Bulv. Dr. Mora 1764, Col. La Campiña, 80 000  Culiacan

Torsdager kl. 17:00 Sisterhood i kafé i OKS Iglesia Campiña.

Connectgrupper: I hele byen i forskjellige hjem. Grupper på ulike størrelser der vi har fellesskap, undervisning og bønn. Dag og tidspunkt kan variere fra gruppe til gruppe.

Young & Free: Connectgrupper for tenåringer og ungdommer hver tirsdag kl. 20:00 i forskjellige hjem. Felles ungdomssamlig en fredag i måneden kl. 19:00 i OKS Iglesia Campiña.