Haugesund

Velkommen til Haugesundskirken

OKS Haugesundskirken er en menighet for alle typer mennesker, og består av ufullkomne mennesker som er fullkomment og betingelsesløst elsket av Gud! Derfor vil OKS Haugesundskirken være en kirke nettopp for folk som deg.

Vår drøm, og største ønske, er at mennesker i alle aldre uansett bakgrunn skal få oppdage hvem Gud virkelig er, og få erfare Hans kjærlighet og godhet i sitt liv!

Vi tror at Guds kjærlighet også skal deles mellom mennesker – ingen var ensomme rundt Jesus, og vår drøm er at ingen skal være ensomme rundt oss eller iblant oss. Vi eksisterer for å bekjempe ensomhet med nebb og klør, og tror Jesus viste oss veien: Invitere, inkludere og involvere!

OKS Haugesundskirken var opprinnelig en selvstendig menighet, «Haugaland Kristne Fellesskap». Med årene utviklet det seg en god relasjon til OKS, som har avdelinger i ulike kanter av landet. I september 2006 ble vi formelt tilknyttet «OKS-familien».

Bli med hver uke

Velkommen til gudstjeneste hver søndag kl. 12:00. Her får du relevant undervisning fra Bibelen som gir deg verktøy du kan bruke i alle deler av livet. Vi ønsker at søndagene blir en positiv oppladning for deg for uken som kommer. Et sted du kan bygge vennskap for livet og høre hvor høyt du er elsket av Gud.

For barn 0-12 år

«Liv & Lek» er navnet på barnearbeidet i menigheten. Pr. i dag samles barn i en sammensatt gruppe fra 0-11 år i egne barnerom under søndagsgudstjenesten. Ved siden av historier fra Bibelen og sang, er det lek og dans, tegning og maling eller andre aktiviteter.

Gjennom dette arbeidet er det et mål at det enkelte barn skal bli sett og verdsatt, og oppleve Guds som den gode Pappaen Han er.

Lifegrupper

På hverdagene er du veldig velkommen til å bli med på lifegrupper, et mindre fellesskap på 4-12 personer, der livet med Gud utvikles og gode vennskap bygges.

Registrer din interesse ved å ta kontakt på mobil 481 04 786, eller 482 47 684.

Sted: Orshaugen 16

Adressen er Orshaugen 16 i Haugesund, et lite stykke nord for Vår Frelsers Gravlund, på vestsiden av Salhusvegen.

Trykk på Google logoen i kartet for veibeskrivelse i Google Map.

OKS Haugesund