Young & Free

Young & Free (Y&F) i OKS Haldenkirken er for deg mellom 13-21 år. Hver fredag er det åpent hus for alle ungdommer i Halden, uansett bakgrunn eller tro. Utover kvelden er det masse sosialt med spill og kafé, og alltid nye folk å bli kjent med!

Vi samles hver fredag, og gjør det av tre gode grunner:

GODE VENNSKAP

På Y&F er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted det alltid er nye å bli kjent med! Vi ser nye ansikter hver fredag, og kjernemiljøet er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

GODE OPPLEVELSER

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med fredagskvelder, leirer, turer og arrangementer, byr Y&F på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

EN GOD GUD

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går an å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med den Jesus vi har lært å kjenne: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Han kan se ut.

Velkommen til Young & Free!