Velkommen til Haldenkirken

OKS Haldenkirken ønsker å være en kirke for folk som deg. Med gudstjeneste hver søndag og tilbud til både barn og ungdom, er vi en kirke der alle generasjoner kan finne et sted å trives.

Gudstjenesten er ideell for folk i alle aldre, uansett bakgrunn og tro. Den består av musikk du blir glad av, og relevant undervisning fra Bibelen som gir deg verktøy du kan bruke i alle deler av livet. Vi ønsker at søndagene blir en positiv oppladning for deg for uken som kommer. Et sted du kan bygge vennskap for livet og høre hvor høyt du er elsket av Gud.

Vi tror at Guds kjærlighet også skal deles mellom mennesker – ingen var ensomme rundt Jesus, og vår drøm er at ingen skal være ensomme rundt oss eller iblant oss. Vi eksisterer for å bekjempe ensomhet med nebb og klør, og tror Jesus viste oss veien: Invitere, inkludere og involvere!

Velkommen til en kirke for folk som deg. 

Bli med hver uke

Hver søndag kl. 11.00 samles hele familien til gudstjeneste. Gudstjenesten består av musikk du blir glad av, og relevant undervisning fra Bibelen som gir deg verktøy du kan bruke i alle deler av livet. Vi ønsker at søndagene blir en positiv oppladning for deg for uken som kommer. Et sted du kan bygge vennskap for livet og høre hvor høyt du er elsket av Gud.

Samtidig som gudstjenesten pågår går barna (3-12 år) til sitt eget opplegg der de har mye moro i et trygt og inkluderende miljø. 

Haldenkirken Kidz

Barn under 3 år har et eget lekerom der de kan leke under møtet. Her er det også overføring av lyden fra møtet. Der finner du også stellebord, ammehjørne, en sofa og mange leker som passer for de aller minste.

Young & Free

Ungdommene har sin egen storsamling (Young & Free) på fredagskvelden, i tillegg til at mange av dem deltar på søndagen.

Lifegrupper

På hverdagene er du veldig velkommen til å bli med på lifegrupper, et mindre fellesskap på 4-12 personer, der livet med Gud utvikles og gode vennskap bygges. 

Sted: Ankergaarden scene

Adresse: Svenskegata 3, Halden

Trykk på Google logoen i kartet for veibeskrivelse. 

View Full Map