Embrace Conference 2023 (tidligere Miss City)

Meld deg på og bli med på den store festen for jenter og damer fra 13-120 år på Kjeller.

Embrace Conference 2023 (tidligere Miss City)

Velkommen til et arrangement der du kan komme med senkede skuldre og nyte en full dag hvor du vil bli inspirert, tatt godt vare på og får god tid til å nyte livet med nye eller gamle venninner.

Vi ønsker å gi deg en pause fra hverdagen, der du får oppleve å bli satt pris på, rett og slett fordi du er deg.

Årets tema: Fri
Vi lever i et samfunn med mange krav og forventninger til oss. Forventninger om hvordan man skal se ut, hva man skal få til, hva man skal mene og hvordan livet skal leves.

Noen av forventningene kommer vi ikke utenom, men selv med så mange forventninger og krav så kan vi få lov å leve fri. I Bibelen så står det at om Sønnen (altså Jesus) får gjort deg fri, så blir du virkelig fri. Altså fri til å leve i en frihet som Gud gir. Vi kan få lov til å leve fri inni oss. Fri til leve igjen!

PRIS:
Kr 290 + billettavgift ved påmelding til og med 15. oktober. Deretter er prisen kr 350 + billettavgift.

For hvem?
Alle som er født fra 2010 (fra ungdomsskolen), eller det året de fyller 13. Ingen øvre aldersgrense.

Dette og mye mer skal vi utforske på Embrace i år. Vi gleder oss til å se deg!

 

Embrace Tweens blir torsdag 26. oktober fra kl 18:00-21:00, se egen link.CONNECT
Om du kanskje ikke kjenner så mange andre eller kommer alene, kan du ta kontakt med oss i Connect-standen like utenfor inngangen til hovedsalen. Vi vil gjerne bli kjent med deg, og har egne bord der vi kan sitte sammen under arrangementet.

MERCY-BUTIKKENMercy House er en ideell organisasjon, som hjelper mennesker i alle livsfaser. Du kan lese mer om dem her.
Mercy butikken er en butikk med flotte interiørartikler, smykker og annen snacks. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, så her er det muligheter for å gjøre gode kjøp. Ikke er det lenge til jul heller, så kjøp julegavene her. Hele overskuddet fra salget går til Mercy House sitt viktige arbeid.

KLESKROKENNå er det tid for å rydde i skuffer og skap. Har du hele, rene klær som du ikke bruker lenger? I så fall kan du ta det med på Embrace, så kan andre få muligheten til å nyte godt av det. Vi arrangerer kleskrok, der alle kan finne seg noen «nye» skatter.

DU KAN FÅ BIDRA!På Embrace ønsker vi å strekke ut en hånd til nærmiljøet vårt, og i år ønsker vi å hjelpe Mercy House. Også her i Norge finnes det svært mange familier som sliter med å få endene til å møtes, og som ikke har tilstrekkelig med mat til å fylle matpakker, frokostbord og middagsbord slik man skulle ønske. Via Mercy House sin ukentlige matutdeling får vi betjene svært mange familier som er i behov av litt hjelp. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å kjøpe med seg tørrmat slik at vi er med å fyller opp lageret slik at flere kan få hjelp og den maten de trenger. Eksempler på mat du kan kjøpe: Ris, pasta, havregryn, hermetikk, kakemiksposer, ulike typer mel (hvetemel, grovt mel og lignende), frokostblandinger, sauser, suppeposer, gryterettposer, leverpostei, Makrell i tomat, sjokoladepålegg, knekkebrød, kjeks, snop, snacks osv. med andre ord, mat som kan oppbevares i romtemperatur.

EKSTRA MILVi elsker å hedre, oppløfte og gå den ekstra milen for hverandre. Derfor er aksjon «Ekstra mil» et av de absolutte høydepunktene på Embrace, og her trenger vi din hjelp. Kjenner du noen som skal på Embrace som står i en krevende situasjon akkurat nå, eller nylig har gått igjennom noe som har vært vanskelig? Kanskje du har en venninne som stiller opp for deg og andre når dere trenger det, og som selv går den ekstra milen for noen?    I så fall vil vi at du sender en nominasjon der du beskriver hvorfor akkurat denne dama fortjener en oppmerksomhet. Send nominasjonen til katrine@oks.no.


HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.

Finn frem i kartet

Kommende arrangementer