BarneCamp 2024

Meld barna på Norges kuleste barnefestival på Kjeller.

BarneCamp 2024

Det er vår store glede å invitere alle barn til sommerens store høydepunkt! BarneCamp er en spennende og innholdsrik festuke for barn i i alderen 3 år til avsluttet 6. klasse, som avsluttes med en storslagen familiedag lørdag 29. juni.

Festivalen arrangeres av OKS Romerikskirken på Kjeller. Med mer enn 30 års erfaring og mange hundre årlige deltakere, er vi godt rustet til å gi barna en uke de aldri vil glemme. Under årets BarneCamp skal deltakerne i tillegg til å delta på de spektakulære showene, velge et spesifikt opplegg som de skal følge hele uka – såkalte interessegrupper.

Gjennom å tilby et variert utvalg av kreative opplegg og aktiviteter, er vårt mål å garantere at ditt barn vil finne noe han/hun synes er spesielt gøy og som gjør uka uforglemmelig.

Interessegruppene vil legge til rette for utforskning, utvikling, nye vennskap og en hel del moro! Barna blir i disse gruppene veiledet og tatt hånd om av trygge voksne og medarbeidere som gjennomgår nødvendige sikkerhetssjekker på forhånd. Målet er at opplegget skal oppleves trygt og godt av både barna og deres foresatte.

Vi gleder oss til å treffe ditt barn på Norges kuleste barnefestival. VELKOMMEN!


 

Aldersgrupper

Deltakerne på BarneCamp blir inndelt i ulike aldersgrupper, noe som gir en unik mulighet for å knytte vennskap med jevnaldrende.

  • Happy (aldersgruppe fra 3 år og til skolepliktig alder)
    Barn på 3 år må ha med seg en foresatt som medarbeider gjennom uken.
  • Super (aldersgruppe fra avsluttet 1. klasse til avsluttet 3. klasse)
  • Mega (aldersgruppe fra avsluttet 4. klasse til avsluttet 6. klasse)

Barn som har avsluttet 7. klasse er velkommen til å bli med som medarbeidere. Vi har mange ulike oppgaver tilpasset alder og interesser. Ønsker du å være medarbeider så registrer deg som medarbeider.


 

Interessegrupper

Ved påmelding velger foresatte den interessegruppen barnet ønsker å delta i. Her finnes mer informasjon om de ulike gruppene:

  • Happy (aldersgruppe fra 3 år og til skolepliktig alder): klikk her
  • Super (aldersgruppe fra avsluttet 1. klasse til avsluttet 3. klasse): klikk her
  • Mega (aldersgruppe fra avsluttet 4. klasse til avsluttet 6. klasse): klikk her

 

VIKTIG INFORMASJON om tidspunkter og påmelding

BarneCamp varer fra mandag 24. juni til lørdag 29. juni 2024. Barna sjekkes inn mellom kl 09:30 og 10:00 på avtalt sted mandag til fredag, og hentes igjen mellom kl 14:30 og 15:00.

Lørdag 29. juni avslutter vi med en festdag, og inviterer hele familien til gratis show og aktiviteter fra kl 11:00

Pris: kr 1190 + billettavgift
For å være sikret plass på ønsket gruppe, vær tidlig ute, da gruppene erfaringsmessig fylles raskt opp!

Ved spørsmål, ta kontakt på barnecamp@oks.no

Finn frem i kartet

Kommende arrangementer