Youth

Youth er OKS Groruddalskirkens ungdomsarbeid for tenåringer (fra 7. klasse). Vi ønsker å skape et miljø der alle kan føle seg sett og inkludert, ha det gøy, utvikle sine talenter og finne rom til å snakke om livet og tro.

Hver torsdag har vi «åpent hus», hvor du kan komme og henge. Bli med på aktiviteter, som bordtennis, fussball, FIFA, brettspill, fotball, volleyball, foto- og filmredigering, eller chill nede i sofa-loungen og bli kjent med nye.

Annenhver torsdag kl 18:30 har vi felles ungdomssamling med gøyale konkurranser og en oppløftende input i løpet av kvelden.

De andre torsdagene deler vi inn i jente- og guttegrupper, såkalte lifegrupper, som er mindre grupper på 5-10 personer. Her snakker vi sammen om tro og lærer mer om dagens tema.

Vi samles hver uke, og gjør det av tre gode grunner:

GODE VENNSKAP

På Youth er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted det alltid er nye å bli kjent med! Vi ser nye ansikter, og kjernemiljøet er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

GODE OPPLEVELSER

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med hangouts, ungdomssamlinger, lifegrupper, leirer og ulike arrangementer, byr Youth på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

EN GOD GUD

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går an å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med Jesus: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Ham kan se ut.

Velkommen til Youth!


Ungdomsleder: 
 Solveig Marthinsen, mobil: 952 88 882
E-post:  post@groruddalskirken.no