Young & Free

Young & Free (Y&F) er OKS Groruddalskirkens ungdomsarbeid for tenåringer (fra 7. klasse). Vi ønsker å skape et miljø der alle kan føle seg sett og inkludert, ha det gøy, utvikle sine talenter og finne rom til å snakke om livet og tro.

Annenhver torsdag kl 18:30 har vi ungdomssamlinger med bl.a. konkurranser, aktiviteter, mat, Bibel og bønn, hengings, god musikk, input og masse gøy! 

Den andre torsdagen har du også mulighet til å bli med på noe vi kaller lifegrupper. Vi møtes da i mindre grupper, så man kan bli bedre kjent med hverandre, knytte vennskap, dele hva som skjer i livene våre, lære mer om Jesus og få mulighet til å snakke om tro og connecte over et måltid. Ta kontakt om du ønsker ei lifegruppe.

Vi samles hver uke, og gjør det av tre gode grunner:

GODE VENNSKAP

På Y&F er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted det alltid er nye å bli kjent med! Vi ser nye ansikter, og kjernemiljøet er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

GODE OPPLEVELSER

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med hangouts, ungdomssamlinger, lifegrupper, leirer og ulike arrangementer, byr Y&F på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

EN GOD GUD

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går an å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med Jesus: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Ham kan se ut.

Velkommen til Young & Free!

Ungdomsleder:  Solveig Marthinsen, mobil: 952 88 882
E-post:  post@groruddalskirken.no