Velkommen til Groruddalskirken

OKS Groruddalskirken er en nyetablert kirke som holder til midt i Groruddalen, nærmere bestemt på Furuset. Groruddalen representerer rundt 170 nasjonaliteter, og derfor er drømmen om en multikulturell kirke en naturlig motivasjon for oss og noe vi gradvis ser ta form. Hos oss er alle velkommen.

Vi har ukentlige gudstjenester og Kidz-samlinger for barna der vi feirer Gud, vennskap og livet. Vår pasjon er å bringe mennesker inn i en nær relasjon med Gud, vår Far. Vi tror at kirken er ment å være en familie der alle hører til og der ingen er ensomme. Hit kan du komme akkurat som du er.

Våre gudstjenester

Hver søndag kl 12:00 samles vi til festfylte gudstjenester i vårt lokale i Søren Bulls vei 2 på Furuset (samme bygg som Dekkmann). Kom gjerne innom allerede kl 11:30 for en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Gudstjenesten passer for folk i alle aldre, uansett bakgrunn og tro. Den består av musikk du blir glad av og relevant undervisning fra Bibelen som gir deg verktøy du kan bruke i alle deler av livet. Vi ber gjerne for dine behov, og vi vil gjøre vårt ytterste for at søndagene skal bli en positiv oppladning for deg i uken som kommer. Groruddalskirken er et sted du kan bygge vennskap for livet og høre hvor høyt du er elsket av Gud.

Parallelt med gudstjenesten har vi OKS Kidz for barn mellom 3-12 år, og etter gudstjenesten er du og hele familien velkommen til å spise kveldsmat i vår kafé og bli kjent med hyggelige folk.

Annenhver uke samles vi i mindre grupper hjemme hos hverandre og deler livet. Vi kaller dette lifegrupper. 

Velkommen til en kirke for folk som deg.