Fourteen

Er du konfirmant?
Youth (YTH) er OKS Groruddalskirkens ungdomsarbeid (12-19 år). For deg som går i 9. klasse har vi Fourteen, en annerledes konfirmasjonstid.

Fourteen er et konfirmasjonsopplegg hvor du kan lære mer om kristen tro og bli bevisstgjort på å ta selvstendige valg. Du trenger ikke være døpt eller medlem i et kirkesamfunn for å delta, men du vil i denne perioden være knyttet til Groruddalskirkens ungdomsmiljø og delta på enkelte søndagsgudstjenester.

Fourteen starter opp rett etter høstferien og avsluttes med Fourteen-gudstjeneste i mai.

Konfirmasjonsopplegget blir hovedsakelig på torsdag/fredag, men i tillegg vil du få være med på helgetur (avhengig av koronasituasjon), temakvelder, samt flere spennende happenings i denne perioden.

For 2020-2021 er avslutningsgudstjenesten utsatt til høsten 2021 på grunn av restriksjonene i forbindelse smittesituasjonen. 
     

   
Innhold:

  • Youth-samlinger med gøyale aktiviteter, konkurranser og input
  • Helgetur/heldagsevents 
  • Lifegrupper – Mindre grupper med en personlig leder (annenhver uke)
  • «Oppreist» – jentekvelder
  • «Mano y mano» – guttekvelder
  • Konferanser: Miss City (for jentene) og Lederkonferansen (for alle)
  • Deltakelse på Youth-gudstjenester (ca. én søndag i måneden).

PRIS
Grunnpris kr 499,-*
*Vanligvis har prisen for Fourteen vært kr 2000,- da leiropphold har vært inkludert. Siden det er uforutsigbart med turer dette året, opererer vi med en grunnpris som dekker samlinger og drift av Fourteen. Når vi vet om det blir turer, vil prisen for disse komme i tillegg.  

 

OKS Groruddalskirken følger de nasjonale retningslinjene fra helsemyndighetene og smittevernveilederen til Norges Kristne Råd, slik at deltakelse på Fourteen skal oppleves forsvarlig og trygt.

 

Spørsmål?

E-post:  solveig(at)oks.no
Telefon: 952 88 882 (Solveig, ungdomsleder i OKS Groruddalskirken)