Fourteen

Er du konfirmant?
Youth (YTH) er OKS Groruddalskirkens ungdomsarbeid (12-19 år). For deg som går i 9. klasse har vi Fourteen, en annerledes konfirmasjonstid.

Fourteen er et konfirmasjonsopplegg hvor du kan lære mer om kristen tro og bli bevisstgjort på å ta selvstendige valg. Du trenger ikke være døpt eller medlem i et kirkesamfunn for å delta, men du vil i denne perioden være knyttet til Groruddalskirkens ungdomsmiljø og delta på enkelte søndagsgudstjenester.

Fourteen starter opp rett etter høstferien og avsluttes med Fourteen-gudstjeneste i mai.

Konfirmasjonsopplegget blir hovedsakelig på torsdag/fredag, men i tillegg vil du få være med på helgetur (avhengig av koronasituasjon), temakvelder, samt flere spennende happenings i denne perioden.

For 2019-2020 (fjorårets kull) er avslutningen utsatt til søndag 18. oktober kl 12:00.

 

For 2020-2021 har vi infomøte for foreldre og tenåringer torsdag 17. september kl 18:30 i våre lokaler. Meld deg på til infomøtet snarlig ved å sende en e-post til solveig(at)oks.no (begrensede plasser).

Oppstart for høstens Fourteen-kull blir torsdag 8. oktober 2020 kl 18:30, deretter samling hver torsdag i våre lokaler (kan bli endret til fredag i løpet av konfirmasjonsåret).

For 2020-2021 er avslutningsgudstjenesten søndag 9. mai* kl 12:00.
* Med forbehold om endringer avhengig av myndighetenes anbefalinger og smittesituasjonen i landet vårt.

 

Innhold:

  • Youth-samlinger med gøyale aktiviteter, konkurranser og input
  • Helgetur/heldagsevents 
  • Lifegrupper – Mindre grupper med en personlig leder (annenhver uke)
  • «Oppreist» – jentekvelder
  • «Mano y mano» – guttekvelder
  • Konferanser: Miss City (for jentene) og Lederkonferansen (for alle)
  • Deltakelse på Youth-gudstjenester (ca. én søndag i måneden)

OKS Groruddalskirken følger de nasjonale retningslinjene fra helsemyndighetene og smittevernveilederen til Norges Kristne Råd, slik at deltakelse på Fourteen skal oppleves forsvarlig og trygt.

PRIS
Grunnpris kr 499,-*

*Vanligvis har prisen for Fourteen vært kr 2000,- da leiropphold har vært inkludert. Siden det er uforutsigbart med turer dette året, opererer vi med en grunnpris som dekker samlinger og drift av Fourteen. Når vi vet om det blir turer, vil prisen for disse komme i tillegg.  

 

Spørsmål?

E-post:  solveig(at)oks.no
Telefon: 952 88 882 (Solveig, ungdomsleder i OKS Groruddalskirken)