Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "https://oks.no/groruddalskirken/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://oks.no/groruddalskirken/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

Lederkonferansen 2021

22. januar -
Online

LK21 er til for alle som er dedikert til å se den lokale kirke vokse, blomstre og bli alt det den er ment å være – enten man er en leder eller man er med og bygger kirken på andre måter. 

Vår erfaring fra de siste årene er at himmelen alltid overrasker oss og at den Hellige Ånd betjener oss med det som kun Gud kan gjøre!

Årets format
Selv om lengden er komprimert og vi fysisk ikke får vært i samme rom, anser vi ikke årets lederkonferanse som mindre viktig. Dette er en viktig tid å samles for å motta både profetisk inspirasjon og praktiske verktøy som kan hjelpe kirken videre i denne spesielle tiden.

Konferansen finner sted online kl 10-16 og kl 19-21, fredag 22. januar. Det er mulig å kjøpe dagspass eller billett for kun dagtid eller kun kveldstid.

Selv om LK21 finner sted online, anbefaler vi på det sterkeste å være fullt og helt til stede og ikke bare følge konferansen mens du gjør andre ting. Vi skal gjøre vårt for at det blir verdt tiden!

Årets tema: «COMEBACK»
Les om temaet her

Pastor Thomas og Katrine, sammen med OKS-teamet er dedikert til å se LK21 ha betydning både for kirker, ledere og individer i Kristi kropp. I likhet med tidligere lederkonferanser vil vi åpne opp fra hjertene og livene våre og gi deg det vi har! Gjennom skjermen håper vi å formidle den samme åpenheten, ærligheten og gjestfriheten som vi ville formidlet om vi var samlet fysisk.

 

Påmeldingsavgift kr 400

Du som var påmeldt vil få tilsendt informasjon og linker (som er gyldige i 4 uker) for å kunne se sesjonene fra konferansen igjen.

You who were registered will be sent information and links (which are valid for 4 weeks) to be able to watch the sessions from the conference again.

Du kan fortsatt kjøpe tilgang til opptak av LK21 på linken under.

Velkommen
Lederkonferansen har de siste årene fungert både som ladestasjon og utskytningsrampe for hele OKS-familien, og for «venner og slektninger» som har valgt å delta sammen med oss disse dagene.

 

Vi håper å ha deg med denne dagen, enten det er alene eller sammen med et lederteam, lifegruppe eller liknende. Velkommen skal du være!

Gjestetalere

Andreas Nielsen er pastor i Hillsong, Stockholm og er velkjent for tidligere LK-deltakere. Gang på gang har vi opplevd at han serverer et budskap som berører og som virkelig treffer nerven av det konferansen handler om. Vi ser frem til å ta imot det som Gud har lagt på pastor Andreas sitt hjerte for LK21.

 

Jocel og Mylene Evangelista er pastorer for New Life-kirkene med base i Manila, Filippinene og med lokasjoner mange steder i Asia. De som var til stede under deres forrige og eneste besøk til Norge under lederkonferansen i 2017, har neppe glemt den opplevelsen. Vi er forventningsfulle og takknemlige for at vi i år får et gjensyn med dem!

 

Ray Bevan er en mangeårig venn og trofast partner for OKS. Hans forkynnelse kan få deg til le og det kan få deg til å gråte, men det er alltid et budskap av oppbyggelse og oppmuntring, og han åpner opp bibeltekster på en måte som bringer lys og innsikt. Vi er takknemlige for å ha Ray med oss under LK21.

 

Tolking / Interpretation

Undervisning på norsk vil bli simultantolket til engelsk, og undervisning på engelsk vil være tekstet på norsk.

Teaching in Norwegian will be simultaneously interpreted into English, and teaching in English will be subtitled in Norwegian.