Youth

Youth er OKS Groruddalskirkens ungdomsarbeid for tenåringer (fra 7. klasse). Vi ønsker å skape et miljø der alle kan føle seg sett og inkludert, ha det gøy, utvikle sine talenter og finne rom til å snakke om livet og tro.

Hver torsdag har vi «åpent hus», hvor du kan komme og henge. Bli med på aktiviteter, som bordtennis, fussball, FIFA, brettspill, fotball, volleyball, foto- og filmredigering, eller chill nede i sofa-loungen og bli kjent med nye.

Annenhver torsdag kl 18:30 har vi vanligvis felles ungdomssamling med gøyale konkurranser og en oppløftende input i løpet av kvelden.

De andre torsdagene deler vi inn i jente- og guttegrupper, såkalte lifegrupper, som er mindre grupper på 5-10 personer. Her snakker vi sammen om tro og lærer mer om dagens tema.

Oppdatert informasjon finner du på Instagram fra uke til uke.

Dersom du vil stå på SMS-liste registrer deg her.

Vi samles av tre gode grunner

Gode vennskap

På Youth er du alltid velkommen. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommer skal finne et miljø de kan tilhøre – og være et sted det alltid er nye å bli kjent med! Vi ser nye ansikter hver fredag, og kjernemiljøet er alltid gira på å ta imot alle som kommer.

Gode opplevelser

Med et bredt aktivitetstilbud i løpet av året med fredagskvelder, leirer, turer og arrangementer, byr Youth på mange uforglemmelige øyeblikk og opplevelser! Vi tror ungdomstiden er en tid man skal ha det gøy, og er det noe vi liker – så er det nettopp det!

En god Gud

Mest av alt er vi til for å vise hvem Jesus er. Vi ønsker å oppmuntre, inspirere og utruste unge mennesker til frihet på alle livets områder. Vi tror nemlig det går ann å leve som ung, og som fri! Og det har alt å gjøre med den Jesus vi har lært å kjenne: Hvem Han er, hva Han har gjort og hvordan et liv med Han kan se ut.

Kommende Youth-events

Youth

Youth

13. juni 202418:30 - 21:00OKS Groruddalen

Youth er Groruddalskirkens miljø for tenåringer fra 7. klasse og oppover.

Youth

Youth

20. juni 202418:30 - 21:00OKS Groruddalen

Youth er Groruddalskirkens miljø for tenåringer fra 7. klasse og oppover.