The Blessing Tour

Vi i OKS gleder oss til å se deg på konsert med Kari Jobe i november!

Ekteparet Kari Jobe og Cody Carnes er blant de mest profilerte lovsangslederne i verden.

Kari har i nærmere 20 år brukt sin gave til å lede mennesker inn i Guds nærvær. Da hun startet å lede lovsang som 13-åring kunne hun aldri se for seg at hun skulle bli GRAMMY nominert, vinne en rekke Dove Awards eller få en RIAA Gold Certfied singel. Kari reiser over hele verden sammen med sin mann Cody, som elsker å skape rom for det innovative og kreative uttrykket i lovsangen. Cody har skrevet mange sanger som brukes over hele verden som f.eks «Run to the Father» og «Firm Foundation».

Sammen har paret Jobe & Carnes også skrevet sangen «The Blessing» som har blitt noe av en global hymne («anthem») for hele kirken. De er også aktive som lovsangsledere i hjemmemenigheten The Belonging Co i Nashville, USA. 

For de som kjøper en premiumbillett, blir det en pre-session med en Q&A sammen med både Kari og Cody.

Påskespesial

Mandag 2. påskedag inviterer vi til PÅSKESPESIAL, en felles påskegudstjeneste for Citykirken, Romerikskirken og Groruddalskirken, som finner sted i Citykirken. Vi oppfordrer alle til å ta seg en «bytur» denne dagen, og ikke gå glipp av denne feiringen for store og små. Parallelt med gudstjenesten inviterer vi til Kidz for alle barn fra 3 år til 7. klasse, så inviter med hele familien, venner og bekjente.

Rise up!
Jesus vekket sin venn, Lasarus opp fra de døde, ved å kalle på ham, ut av graven. Jesus kaller på deg slik som Han kalte på Lasarus. Jesus sier selv at «Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør». Jesu død og oppstandelse har ringvirkninger for våre liv i dag, og Bibelen sier at den kraften som virket i Jesus når Han sto opp fra de døde, er den samme kraften som virker i oss som tror.  

I dag kaller Han på deg og meg, og vi kan også gå ut av graven i overført betydning. Uansett hva som begrenser eller plager deg så tror vi at Jesus sier til deg det samme som Han sa til Lasarus når Han vekket ham opp fra de døde: «Lasarus, kom ut!» Du kan reise deg – fordi Han har stått opp, og Hans kraft virker i deg!  

Vi er overbevist om at dette budskapet er relevant for Oslo-borgeren i 2023. Enten du er vant til å gå fast i kirken, eller om du aldri har satt din fot i et kirkebygg, er du hjertelig velkommen til å ta del i feiringen av påskebudskapet sammen med OKS-kirkene i Oslo og omegn.

Du er hjertelig velkommen!

Og – tar du hjemturen fra fjellet på søndag blir det mindre kø!

Christmas in the City

Velkommen til førjulstidas absolutte høydepunkt – en stemningsfull julekonsert for store og små med kjente og litt mindre kjente julesanger, fremført av Citykirkens talentfulle musikere og sangere.
 
Førjulstid er forventning, det er tradisjon, det er glede – og det er en tid som inneholder en skattkiste med sanger. Citykirken har, i år som tidligere år, dykket ned i denne skattkisten, funnet frem gamle og nye, kjente og mindre kjente sanger som peker på ulike sider av jula.
 
Vi gleder oss til å fremføre dem for deg – og du kan glede deg til en vakker, stemningsmettet kveld som kanskje kan gi deg et nyfunnet perspektiv på hvorfor jula har den posisjonen den har blant høytidene. 

Alle er hjertelig velkommen!

Lederkonferansen 2023

Velkommen til LK23

11. – 13. mai bør du markere med rødt i kalenderen!
Hvorfor er vi så superfrimodige med å anbefale LK23? Midt i mylderet av konferanser og seminarer?

Det skyldes at når vi selv ser tilbake på de siste årene i OKS, ser vi hvilken betydning LK har hatt – både for oss som menighet og for alle besøkende. Hvert år hører vi oss selv tenke: «Stakkars dem som går glipp av dette.»

For oss i OKS er LK ikke bare et isolert prosjekt – den er en del av den større reisen, og gjennom et årshjul går mange av våre referanser i den daglige samtalen tilbake til det som satte avtrykk i oss på LK.

Vi legger hjertet vårt i at alle besøkende skal bli betjent på samme måte. Du kommer ikke bare til en konferanse, du kommer til en lokal kirke som åpner hjemmet sitt og vil ta deg med inn i stua og servere deg!

Hvem er LK23 for?
LK23 er ikke kun for pastorer og ledere, men for alle som har eierskap til kirken på et eller annet nivå, og som ønsker å finne sin plass i den og se den bli alt det den er ment å være.

Hva, hvor og når
LK23 starter torsdag 11. mai kl 19.00 og er ferdig lørdag 13. mai kl 19.00. Den beste totalopplevelsen får du ved å delta fra start til slutt!

Hvem kommer?
Juanito Jonsson, Scott Wilson, Rune Edvardsen, Øystein Gjerme, Camilla Olsson – les mer om gjestetalerne her.

I tillegg er pastorer Katrine og Thomas Åleskjær vertskap, sammen med team og medarbeidere i OKS.

Årets tema: «Videre»
Årets tematekst er hentet fra 2. Mosebok 14:15 der Gud sier til Moses: «Si til israelittene at de skal dra videre.»

Den setningen blir formidlet til Moses mens Israel står i en vanskelig spenning: Vanskelige ting lå bak dem, men det som var foran dem var ukjent og fremmed. Et slaveri man er kjent med kan virke vel så trygt som en frihet man er ukjent med.

Gud, i sin omsorg og kjærlighet for folket, ba dem om å «gå videre». I 2023 tror vi Gud ved sin Ånd ber menigheten om å «gå videre».

Det handler ikke om rastløs vandring mot det «nyeste og kuleste», men å avslutte kapitler som ligger bak oss og å gå med tillit og frimodighet i det Han har lagt framfor oss.

Vi gleder oss stort til å ta imot deg på LK23.

Påskespesial

Mandag 2. påskedag inviterer vi til noe vi ikke har fått gjort siden 2019: Nemlig PÅSKESPESIAL i Citykirken, der vi håper alle tar seg en «bytur».

Jesus døde på korset, hva så?
Det er mange gode grunner til å tro at den historiske personen Jesus døde på et kors for 2000 år siden, – men finnes det virkelig grunn for å tro at dette har noen relevans for Osloborgeren i moderne tid?

Vi er overbevist om at påskens budskap er mer relevant enn noensinne. Enten du er vant til å gå fast i kirken, eller om du aldri har satt din fot i et kirkebygg, er du hjertelig velkommen til å ta del i feiringen av påskebudskapet sammen med OKS-kirkene i Oslo og omegn. Her vil du får høre om hvordan Jesu død og oppstandelse skaper ringvirkninger i menneskers liv den dag i dag, og kanskje det faktisk også angår deg?

Arrangementet er kostnadsfritt, men det er påmelding med plassbegrensning, slik at alle får en god opplevelse. Benytt påmeldingslinken «Meld deg på her» under.

Første gudstjeneste er kl 16 (med Kidz fra 3 år til 7. klasse) og passer godt både for barnefamilier og andre. 

På den første gudstjenesten blir de største barna (skolebarna) med på et konkurranseeventyr hvor det skal løses ulike oppgaver i Oslos gater. Vi deler inn i grupper med minst 1-2 ledere, og bruker dagen på å finne fram til ulike steder i byen. Vi spiser på et hemmelig sted underveis. Opplegget varer til kl 19:00.
Pris: 100 som betales ved fremmøte.  Benytt påmeldingslinken «Meld deg på her» under.

Neste gudstjeneste er kl 18, der vi spesielt inviterer unge voksne til å delta, men denne er også åpen for alle, eksempelvis deg som kanskje er litt tregere hjem fra påskeferie!

Du er hjertelig velkommen!

Åpen helbredelsesdag

OKS Bibelskole inviterer til Åpen helbredelsesdag.

Vi tror at Jesus, verdens håp, vil oss godt og har mer for oss, også på området helse.

I høst har vi opplevd mange helbredelser på bibelskolen, og vi ønsker å dele det med deg.

Undervisning ved Åge Åleskjær og Trond Egil Lunde, lærere OKS Bibelskole.

Program for dagen:
09:30 Dørene åpnes til hovedsalen
10:00 Lovsang og undervisning
11:15 Lunsj. Åpen kafé
12:00 Lovsang, undervisning og betjening
14:00 Vel hjem.

Vår Kafé er åpen fra kl 10:00-13:00. Bokhandelen er åpen i lunsjpausen fra kl 11:30-12:00 samt når dagen avsluttes.

Registrering
Bruk knappen «Meld deg på her (gratis)» under for påmelding.

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i isolasjon så kan du dessverre ikke delta.

Alle er velkommen!

Åpen helbredelsesdag

OKS Bibelskole inviterer til Åpen helbredelsesdag.

Vi tror at Jesus, verdens håp, vil oss godt og har mer for oss, også på området helse.

I år har vi opplevd mange helbredelser på bibelskolen, og vi ønsker å dele det med deg.

Undervisning ved Åge Åleskjær og Trond Egil Lunde, lærere OKS Bibelskole.

Program for dagen:
09:15 Dørene åpnes til hovedsalen
09:30 Lovsang og undervisning
11:00 Lunsj. Åpen kafé
11:30 Lovsang, undervisning og betjening
13:30 Vel hjem.

Vår Kafé er åpen fra kl 10:00-13:00. Bokhandelen er åpen i lunsjpausen fra kl 11:00-11:30 samt når dagen avsluttes.

Alle er velkommen!

Åpen helbredelsesdag

OKS Bibelskole inviterer til Åpen helbredelsesdag.

Vi tror at Jesus, verdens håp, vil oss godt og har mer for oss, også på området helse.

I år har vi opplevd mange helbredelser på bibelskolen, og vi ønsker å dele det med deg.

Undervisning ved Åge M. Åleskjær. Bønn for syke.

Program for dagen:
09:45 Dørene åpnes til plenumsalen
10:00 Lovsang, undervisning og bønn for syke
12:00 Avslutning. Lunsj i kaféen.

Kaféen er åpen fra kl 12:00-13:00. Bokhandelen er åpen en halv time etter avslutningen.

Alle er velkommen!

Pinsespesial 16:00

Andre pinsedag (mandag) har Citykirken den store gleden av å invitere til lovsangsfest i Møllergata 40 hvor også Romerikskirken og Groruddalskirken deltar.

Dette blir en lovsangsgudstjeneste hvor vi setter fokus på Jesus og det Han har gjort for oss. I tillegg til lovsang og tilbedelse med skikkelig trøkk og god stemning så vil det også bli satt av tid til Guds ord, forbønn og betjening. 

Vi ses til en skikkelig festkveld!

Velkommen!