Unge Voksne Førjulsfest

Unge Voksne City inviterer til (tidlig) julefest! Her vil du få tidlig julestemning med god julemat og morsomme aktiviteter. Vi kan love deg at det blir en uforglemmelig kveld.
Kleskode: pent 
 
Meld deg på ved å sende en e-post til post@citykirken.no for å sikre deg mat. Alt er gratis.

Vi gleder oss til å se deg!

Påskespesial

Mandag 2. påskedag inviterer vi til PÅSKESPESIAL i Citykirken, der vi håper alle tar seg en «bytur».
 
Vi kommer tilbake med mer informasjon, men allerede nå vet vi at det blir gudstjeneste er kl 16 (med Kidz fra 3 år til 7. klasse), men mulig det blir en gudstjeneste til senere. Følg med for oppdatert informasjon når det nærmer seg.
 
Jesus døde på korset, hva så?
Det er mange gode grunner til å tro at den historiske personen Jesus døde på et kors for 2000 år siden, – men finnes det virkelig grunn for å tro at dette har noen relevans for Osloborgeren i moderne tid?

Vi er overbevist om at påskens budskap er mer relevant enn noensinne. Enten du er vant til å gå fast i kirken, eller om du aldri har satt din fot i et kirkebygg, er du hjertelig velkommen til å ta del i feiringen av påskebudskapet sammen med OKS-kirkene i Oslo og omegn. Her vil du får høre om hvordan Jesu død og oppstandelse skaper ringvirkninger i menneskers liv den dag i dag, og kanskje det faktisk også angår deg?

 

Du er hjertelig velkommen!

Og – tar du hjemturen fra fjellet på søndag blir det mindre kø!

10 års jubileumsfest

Groruddalskirken feirer 10 års jubileum og det må vi feire.

Etter gudstjenesten blir det fest der vi ser tilbake på tiden som har vært og fremover mot det Gud har for oss.

Det blir servert mat og drikke og det koster kr 80 for voksne, kr 50 for de mellom 13 og 18 år, mens det er gratis for barn 12 år eller yngre.

Påmeldingsfristen var mandag 17. oktober. 
Nå etter påmeldingsfristen er ute, kan du sende sms til 92468983 og høre om det er noen ledige plasser.

Alle er hjertelig velkommen, men du må være påmeldt.

Unge voksne fest

Hvis du er mellom 18 og ca 30 år så kan du bli med på en gøy kveld med City Unge Voksne. Her blir det noe å bite i, spill, karaoke og masse god stemning. 

Unge Voksne tur

Denne søndagen møtes City Unge Voksne til tur før gudsjenesten. Hvis du er mellom 18 og ca 30 år er du hjertelig velkommen til å bli med på tur fra Nydalen til Møllergata, og vi møtes på Nydalen T-bane kl.14, og går derfor ned langs Akerselva, via Vulkan og Mathallen, til gudstjenesten. Hvis du ikke finner oss, ta kontakt på 462 16 449.

Gutta på tur

Bli med på en sosial dag med god mat, kaffe, leirbål.

Vi drar til Gapestad gård, hvor de som vil kan hogge ved til Mercy House. Det blir også skytekonkuranse, sopptur og ulike aktiviterer for de som ønsker.

Pris kr 80
Påmelding innen torsdag 13. oktober kl 23:00 på linken under.

Trenger du skyss?
Send melding til Øyvind på 950 58 620, og møt opp på OKS for avreise kl 10:00.

Vi gleder oss til å se deg. Gutter og menn i alle aldre er velkommen!

Christmas in the City

Velkommen til førjulstidas absolutte høydepunkt – en stemningsfull julekonsert for store og små med kjente og litt mindre kjente julesanger, fremført av Citykirkens talentfulle musikere og sangere.
 
Førjulstid er forventning, det er tradisjon, det er glede – og det er en tid som inneholder en skattkiste med sanger. Citykirken har, i år som tidligere år, dykket ned i denne skattkisten, funnet frem gamle og nye, kjente og mindre kjente sanger som peker på ulike sider av jula.
 
Vi gleder oss til å fremføre dem for deg – og du kan glede deg til en vakker, stemningsmettet kveld som kanskje kan gi deg et nyfunnet perspektiv på hvorfor jula har den posisjonen den har blant høytidene. 

Alle er hjertelig velkommen!

Sisterhood

Alle damer / jenter samles denne kvelden.

Mer informasjon kommer på vår Facebookside.

 

Youth

Ungdomsarbeidet Youth i OKS Venneslakirken er for deg mellom 13-19 år uansett bakgrunn eller tro. 

Vi møtes hver 14. dag på fredager kl. 19.00

Se mer også info på vår Facebookside.