Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "https://oks.no/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://oks.no/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

Miss City 2021

30. oktober @ 11:00 - 17:00
Romerikskirken
Trondheimsveien 50, Kjeller

Hjertelig velkommen til årets Miss City! Vi gleder oss til en inspirerende, hyggelig og nyttig dag sammen med mange flotte jenter og damer.

Miss City er et arrangement for alle jenter og damer fra 13 år og oppover. Livet byr på ulike sesonger og utfordringer. Til tider er livet en eneste stor fest, og til tider er det vel alt annet enn fest. Men i alle disse ulike sesongene, og ikke minst de som er midt mellom, så trenger vi hverandre. Vi trenger hjelp til å rette blikket fremover, utover og oppover.

På Miss City har vi satt sammen en dag der vi tenker at vi som jenter kan komme sammen, ha tid til å skravle, få god input, få ferdiglaget mat og utvikle relasjoner. Vi håper så veldig på å se deg her!

Tidspunkt: Lørdag 30. oktober kl 11:00-17:00
Alder: Fra 13 år og oppover
Pris: kr 250
Det er nå fullt, og ikke lenger mulig å melde seg på.

Alle jenter og damer er hjertelig velkommen!

 

Dersom du har symtomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, så kan du dessverre ikke delta på arrangementet. Send oss gjerne en e-post til misscity@oks.no, slik at plassen kan gis til noen andre. Men hold deg frisk!

Årets tema: «SOUND»

Livet er fult av ulike lyder. Vi kan høre lyd av glede, av forventning, av positivitet og av tro. Eller vi kan høre lyden av frykt, uvisshet og forvirring. Som menneske, og ikke minst som damer, så bringer vi også en lyd ut fra livet vårt.

Mennesker rundt oss lytter til oss, barna og ungdommene lytter til lyden fra livet vi lever.

Vi tror det er en sammenheng mellom hva vi hører på, eller hvilke stemmer vi lar få ha innflytelse på oss, og hvilken lyd som «spilles» fra våre liv.

På Miss City 2021 skal vi sammen dykke inn i temaet «Sound», her er det masse spennende å snakke om!

Årets hovedtaler: Norunn Dale Inzunza

I år har vi den store gleden av å ha vår egen avdelingspastor fra OKS Iglesia Campiña tilstede på Miss City. Sammen med sin mann Miguel Inzunza gikk de på bibelskolen OKS i 2005-2006 og har siden da bygget kirke i Culiacan, Mexico. 

Norunn er en ekte viking fra Vennesla med en rå styrke fysisk og åndelig. Hun er ei jordnær og varm dame, med masse energi og et smil som stråler lang vei. Ei helhjerta dame som lever et trosfylt liv med Gud, og hun har forberedt et fantastisk budskap til oss. Du kan bare glede deg! 

I tillegg vil du få høre flere damer fra OKS. 

Programmet for Miss City:

Kl. 10:30 – Innsjekk
Kl. 11:00 – Sesjon 1 i hovedsalen
Kl. 12:30 – Lunsj
Kl. 13:00 – Workshops 1
Kl. 14:00 – Workshops 2
Kl. 15:00 – Sesjon 2 i hovedsalen
Kl. 17:00 – Avslutning

 

WORKSHOPS

 • Escape room – kl 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30
  YTH-rom i underetasjen
 • Spør panelet (kun under 20 år) – kl 13:00
  Lærer, helsesøster, psykolog og pastor.
  Plenumsalen
 • Hvilke stemmer lytter vi til i mørket? – kl 13:00
  Inger Bremvik – Bibelskolesalen
 • Verdier som setter spor – kl 14:00
  Randi Sundby – Plenumsalen
 • The sound in the middle of the noise and silence (in English only) – 2 PM
  Eljoy Roluna Gomez – Bibelskolesalen
 • Mercy-butikken – kl 13:00-14:45, 17:00-17:45
  I Mercy House sine lokaler i underetasjen
 • Sitt og strikk med Grethe – kl 13:00-14:45
  Ønsker du å strikke, må du ta med deg ditt eget strikketøy – Lederlinje 2. etasje
 • Smykkelaging – kl 13:00-14:45
  Lederlinje 2. etasje
 • Kleskroken – kl 13:00-14:45
  Piratskipet i underetasjen
 • Bokhandelen – kl 13:00-14:45, 17:00-17:45
  Foajéen
 • Fotovegg – hele dagen
  Kaféen

CONNECT
Om du kanskje ikke kjenner så mange andre eller kommer alene, kan du ta kontakt med oss i Connect-standen like utenfor inngangen til salen. Vi vil gjerne bli kjent med deg, og har egne bord der vi kan sitte sammen under arrangementet.


BOKHANDELEN

Bokhandelen vår vil være åpen lørdag under workshops og en time etter arrangementet. Det er både fine gaveartikler og gode bøker til salgs.

 

MERCY-BUTIKKEN
Det er handlet inn mange nye fine varer, og prisene er lagt lavere enn i vanlige butikker. I år har også «Mercy-butikken» en del brukt, så her er det virkelig muligheter for å gjøre noen røverkjøp! Overskuddet av butikken vil gå til Mercy House. For mer info om Mercy House kan du sjekke ut nettsiden deres her.

Åpningstider lørdag under workshops og en time etter arrangementet. 

 

KLESKROKEN
Det har blitt en tradisjon å ha kleskroken på Miss City. Mange syntes det er godt å rense skikkelig opp i klesskapet, en gang i året. De fleste av oss har mye vi ikke bruker og det kan være til stor glede for noen andre. OBS! Klærne må være rene og hele. 

Ta med det du ønsker å gi videre lørdag morgen og lever dette til en av guttene ved innsjekking. 


DU KAN FÅ BIDRA!

På Miss City ønsker vi å strekke ut en hånd til nærmiljøet vårt, og i år ønsker å hjelpe Mercy House.

Også her i Norge finnes det svært mange familier som sliter med å få endene til å møtes, og som ikke har tilstrekkelig med mat til å fylle matpakker, frokostbord og middagsbord slik man skulle ønske.

Via Mercy House sin ukentlige matutdeling får vi betjene svært mange familier som er i behov av litt hjelp.

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å kjøpe med seg tørrmat slik at vi er med å fyller opp lageret slik at flere kan få hjelp og den maten de trenger.

Eksempler på mat du kan kjøpe: Ris, pasta, havregryn, hermetikk, kakemiksposer, ulike typer mel (hvetemel, grovt mel og lignende), frokostblandinger, sauser, suppeposer, gryterettposer, leverpostei, Makrell i tomat, sjokoladepålegg, knekkebrød, kjeks, snop, snacks osv. med andre ord, mat som kan oppbevares i romtemperatur. 


EKSTRA MIL
Aksjon «Ekstra mil» er dagens høydepunkt! Etter mange timer der du har blitt tatt vare på og inspirert, er det til for å gi noen videre.

Noen damer står i krevende situasjoner, mens andre fortjener en oppmuntring bare fordi de er unike og betyr noe for de rundt seg. Aksjon «Ekstra mil» har som mål å se kvinner i deres hverdag og vise at vi setter pris på dem gjennom å gi en oppmuntring som kan være til hjelp i deres livssituasjon. Send inn noen ord om en jente du ønsker vi skal gi en oppmuntring.

Nominasjonen kan sendes på e-post til misscity@oks.no

STED

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller

For veibeskrivelse i Google Maps, trykk på Google logoen i kartet.

 

HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.