Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "https://oks.no/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://oks.no/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

Miss City Saturday 2020

24. oktober 2020 @ 11:00 - 16:30
Romerikskirken
Trondheimsveien 50, Kjeller

Hjertelig velkommen til årets Miss City! Vi gleder oss til en inspirerende, hyggelig og nyttig dag sammen med mange flotte jenter og damer.

Miss City er et arrangement for alle jenter og damer fra 13 år og oppover. Vi tror at uansett hvor i livet du befinner deg så vil det være en god opplevelse å komme hit.

Tanken bak arrangementet er å gi alle damer/jenter en dag hvor de blir verdsatt, sett, har fellesskap og får mye god input.

Og ikke minst i tiden vi er inne i så trenger vi hverandre. Vi trenger å se hverandre, snakke sammen, og snakke sant om Gud og om livet.

Årets Miss City blir noe annerledes av åpenbare årsaker, men vi har planlagt en spennende dag med flere sesjoner, deilig lunsj servert av våre flotte medarbeidere, workshops og oppmuntringer.

Tidspunkt: Lørdag 24. oktober kl 11:00-16:30
Alder: Fra 13 år og oppover
Pris: kr 250,- 

Alle jenter og damer er hjertelig velkommen!

 

På grunn av smittvernreglene blir arrangementet annerledes i år, og vi deler det opp i tre ulike arrangementer: 

Miss City Tweens (5. – 7. klasse), Torsdag 22. oktober, kl. 18:00 – 20:30, pris kr 100,-
Miss City Youth (13-19 år), Fredag 23. oktober, kl. 19:00 – 22:30, pris kr 50,-
Miss City Saturday, Lørdag 24. oktober, kl. 11:00 – 16:30, pris kr 250,-

Du kan være trygg på at vi følger smittevernreglene, men vi trenger også hjelp av deg til å holde avstand på 1 meter, nyse i albuen, vaske hender og ta i bruk håndsprit.

På grunn av smittevernreglene har vi veldig begrensede plasser i år og vil mest sannsynlig ha venteliste. Dersom du har symtomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene, så kan du dessverre ikke delta på arrangementet. Send oss gjerne en e-post til misscity@citykirken.no slik at plassen kan gis til noen andre. Men hold deg frisk!

Årets tema: «Mask off»

Vi kvinner har ofte på oss en maske som vi skjuler oss bak, både overfor hverandre og noen ganger også overfor Gud. Men overfor Gud trenger vi ikke verken å bevise noe, eller si de rette tingene.

Vi tror at Han er interessert i oss, akkurat slik vi er, nakne og sårbare, uten masker. Hans største ønske er at vi kommer til ham, akkurat slik vi er – at vi er ærlige, oppriktige – og uten maske, slik at han kan øse sin omsorg utover oss. 

Men vi kvinner kommer også nærmere hverandre ved at vi lar noen masker falle, og ved å tørre og erkjenne at livet ikke går på skinner. Ved å stå sammen og være ærlige, så har vi mulighet til å hjelpe og oppmuntre hverandre. 

Så la oss derfor komme sammen for å dele livet med hverandre og med Gud på Miss City 2020!

Årets hovedtaler: Ashley Daugherty

Sammen med mannen Paul Daugherty, er de hovedpastorer i Victory Church i Tulsa, Oklahoma. Den opprinnelige «modellkirken» som OKS ble inspirert av fra begynnelsen.

Ashley er en jordnær og flott dame. Hun er en energisk forkynner og har relevant undervisning. Til Miss City har hun spilt inn et fantastisk trosbudskap til oss, som vi gleder oss til å dele med deg.

I tillegg vil du få høre flere damer fra OKS.

Programmet for Miss City vil se omtrent slik ut:

Kl. 10:30 – Innsjekk
Kl. 11:00 – Formiddagssesjon
Kl. 12:30 – Lunsj
Kl. 13:15 – Workshops & Seminarer
Kl. 15:00 – Ettermiddagssesjon
Kl. 16:30 – Takk for i dag

Det vil bli mange spennende workshops og seminarer som blant annet strikkesalongen, og til det må du ta med deg ditt eget strikketøy.

Det vil også bli dans og gåtur, så om det er ønskelig å bli med på, er det lurt å ha med seg behagelige klær og gode sko.

CONNECT
Om du kanskje ikke kjenner så mange andre eller kommer alene, kan du ta kontakt med oss i Connect-standen like utenfor inngangen til salen. Vi vil gjerne bli kjent med deg, og har egne bord der vi kan sitte sammen under arrangementet.


BOKHANDELEN

Bokhandelen vår vil være åpen lørdag. Det er både fine gaveartikler og gode bøker til salgs.

 

MERCY-BUTIKKEN
Det er handlet inn mange nye fine varer, og prisene er lagt lavere enn i vanlige butikker. I år har også «Mercy-butikken» en del brukt, så her er det virkelig muligheter for å gjøre noen røverkjøp! Overskuddet av butikken vil gå til Mercy House. For mer info om Mercy House kan du sjekke ut nettsiden deres her.

Åpningstider lørdag: 10:00 – 10:45, under workshops og en time etter arrangementet. 


KLESKROKEN
Det har blitt en tradisjon å ha kleskroken på Miss City. For mange er det godt å rense skikkelig opp i klesskapet en gang i året. De fleste av oss har mye vi ikke bruker og det har vært til stor glede for noen andre.

På grunn av smittevern velger vi å ikke ha dette i år, men dersom du allerede har fylt opp posen er du mer enn velkommen til å ta det med deg. Klærne som blir samlet inn, gir vi videre til en veldedig organisasjon. Obs: Klærne må være rene og hele.


BOKBYTTING

Nytt i år er  at det blir en workshop for bokbytting. Du kan levere inn bøker du synes er bra, men ikke trenger å ha stående i din bokhylle hjemme. Så kan noen andre få gleden av å lese den. Bøker kan leveres i Connectstanden på en søndagsgudstjeneste innen den 18. oktober. Skriv gjerne en anbefaling og legg ved.


DU KAN FÅ BIDRA!

På Miss City ønsker vi å strekke ut en hånd til nærmiljøet vårt, og i år ønsker å hjelpe med julegaver til de som feirer julaften på Mercy House. Vi oppfordrer derfor alle som har muligheten til å ta med en gave på Miss City. Behovet er hovedsaklig gaver til menn.

Obs: Det er viktig at det som gis er nytt. Gaven leverer du til de kjekke mennene som møter deg i døra når du kommer på Miss City, så pakker vi det inn for deg.

Hva kan en gave være?

  • Hansker
  • Skjerf
  • Lommebok
  • Verktøy
  • Friluftsutstyr
  • Klær i alle herrestørrelser
  • Gavekort på Jula eller Clas Ohlson
  • eller lignende.


EKSTRA MIL
Aksjon «Ekstra mil» er dagens høydepunkt! Etter mange timer der du har blitt tatt vare på og inspirert, er det til for å gi noen videre.

Noen damer står i krevende situasjoner, mens andre fortjener en oppmuntring bare fordi de er unike og betyr noe for de rundt seg. Aksjon «Ekstra mil» har som mål å se kvinner i deres hverdag og vise at vi setter pris på dem gjennom å gi en oppmuntring som kan være til hjelp i deres livssituasjon. Send inn noen ord om en jente du ønsker vi skal gi en oppmuntring.

Nominasjonen kan sendes på e-post til misscity@citykirken.no

STED

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller

For veibeskrivelse i Google Maps, trykk på Google logoen i kartet.

 

HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.