Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "https://oks.no/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://oks.no/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

Miss City 2019

25. oktober 2019 - 26. oktober 2019
Romerikskirken
Trondheimsveien 50, Kjeller
Du er invitert til en festhelg med de kuleste, morsomste, vanligste og mest normale jentene som finnes!

Miss City er helgen du kan komme på uansett hvor i livet du befinner deg, og vi tror du vil gå «lettere» og gladere hjem enn du var da du kom.

Årets tema er Deal with it, et tema vi har satt fordi vi vet at livet er fullt av valg. Noen er lette og små, mens andre er store og krevende. Egentlig består livet av utrolig mange valg, og daglig må vi velge hva som skal få snakke til oss, hva vi skal tro på og hva som skal få identifisere oss.

Bibelen forteller oss at vi er elsket, og at vi har styrke i oss til å leve det livet vi lever. Vi kan komme til Gud med alt av store og små utfordringer og Han vil hjelpe oss å «deale» med dem.

Vi må selv bestemme oss for om vi tror på løftene som Bibelen forteller oss, slik at vi kan «deale» med det vi møter i livet.

Vi er så heldige å få besøk av Gina Gjerme fra Salt Bergen.
Gina er mor til tre barn og jobber som leder i Capgemini i Bergen. Hun er også hovedpastor sammen med sin mann Øystein Gjerme i Salt-nettverket. Hun er samfunnsengasjert, helhjertet i sitt arbeid, og har et brennende hjerte for kirken. Vi gleder oss masse til å høre henne på Miss City 2019.

Vi håper at du, i valget på om du kommer på Miss City i år eller ikke, velger å komme!

 
Pris: kr 695,- 

 

Meld deg på, – benytt linkene under!

Om Miss City

Miss City er en jentefest som går over to dager og er for alle jenter og damer fra 13 til 120 år. Går du i 5. – 7. klasse, så har vi Miss City Tweens torsdag 24. oktober.

Dagene vil inneholde undervisning, workshops (og da kan du velge mye forskjellig, fra noe fysisk og gøy til seminarer om livets mer alvorlige temaer), sosialt, underholdning, mye gøy, rom for å senke skuldrene, og selvsagt er det ingen jentefest i OKS uten masse sjokolade.

Vi håper du kan komme og bli oppmuntret, kose deg med god (ferdiglaget) mat, oppvartning av våre kjekke mannfolk og en uforglemmelig opplevelse utenom det vanlige.

Praktisk informasjon

Tidspunkt: 
Torsdag 24. oktober, kl. 18:00 – 20:30 (Tweens jenter fra 5. – 7. klasse)
Fredag 25. oktober, kl. 19:00 – 22:00
Lørdag 26. oktober, kl. 10:00 – 20:00

Alder: Fra 13 til 120 år

Pris: kr 695,- 
Er du født i 2001-2003 så kommer du inn gratis, men du må melde deg på. Send epost til misscity@citykirken.no oppgi ditt navn, når du er født og om du har noen matallergier eller andre behov vi må ta hensyn til. Alle andre melder seg på ved å klikke på knappen «Påmelding her» under.

 

Miss City Tweens torsdag kveld koster kr 100,-

CONNECT
Visste du at vi har en egen CONNECT STAND i foajéen når du kommer til Miss City 2019?

Vi ønsker å få kontakt med deg som kanskje ikke kjenner så mange andre, eller som kommer alene. Du vil finne oss rett innenfor dørene på Miss City. I tillegg har vi reservert et bord inne i salen, så du kan være trygg på ikke å sitte alene. Gleder oss til å møte deg!


BOKHANDELEN

Bokhandelen vår vil være åpen både fredag og lørdag. Der er det flotte gaveartikler og gode bøker til salgs. Vi vil også komme med noen bokanbefalinger på Miss City.


MERCY-BUTIKKEN

I år som i fjor er det mulig å gjøre noen røverkjøp på interiørbutikken vår. Det er handlet masse fint på interiørmessen, og i år er det også en god del som er hjemmelaget av dyktige jenter, så her kan du rett og slett få gjort julegaveshopping.

Overskuddet av butikken vil gå til Mercy House. For mer info klikk her.


KLESKROKEN

Har du klær, vesker, smykker og sko som du ikke lenger bruker? Da er du hjertelig velkommen til å ta det med til kleskroken. Kanskje finner du også noe nytt du har lyst til å ta med deg hjem igjen? Dette er helt frivillig, men det har blitt en tradisjon på Miss City til glede for mange! Gjør samtidig oppmerksom på at det må være rent, helt og pent.

Ta det gjerne med på fredag, slik at vi kan klargjøre kleskroken til workshop-tiden på lørdag.


EKSTRA MIL

Det er større glede å gi enn å få. Ingenting er vel bedre enn å heie på noen som trenger en ekstra heiagjeng! «Aksjon ekstra mil» er helgens høydepunkt. Etter mange timer der du har blitt tatt vare på og inspirert, er det tid for å gi noe videre.

Noen damer står i krevende situasjoner, mens andre fortjener en oppmuntring bare fordi de er unike og betyr noe for de rundt seg. «Aksjon ekstra mil» har som mål å se kvinner i deres hverdag og vise at vi setter pris på dem gjennom å gi en oppmuntring som kan være til hjelp i deres livssituasjon. Det er fortsatt mulighet for å sende en nominasjon, så hiv deg rundt og send inn noen ord om en jente du ønsker vi skal gi en oppmuntring. 

Nominasjonen kan sendes på e-post til misscity@citykirken.no

STED

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller

For veibeskrivelse i Google Maps, trykk på Google logoen i kartet.

 

HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.