Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "https://oks.no/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://oks.no/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

BarneCamp 2021

28. juni - 2. juli
Romerikskirken
Trondheimsveien 50, Kjeller

Det er vår store glede å invitere alle barn til sommerens store høydepunkt! BarneCamp er en spennende og innholdsrik festuke for barn i barneskolealder, og arrangeres av OKS Romerikskirken på Kjeller. Med mer enn 30 års erfaring og mange hundre årlige deltakere, er vi godt rustet til å gi barna en uke de aldri vil glemme.

Årets BarneCamp kommer til å se litt annerledes ut enn tidligere, men vi sparer likevel ikke på kruttet! I tillegg til å delta på de spektakulære BarneCamp-showene, skal deltakerne velge et spesifikt opplegg som de skal følge hele uka – såkalte interessegrupper.

Gjennom å tilby et variert utvalg av kreative opplegg og aktiviteter, er vårt mål å garantere at ditt barn vil finne noe han/hun synes er spesielt gøy og som gjør uka uforglemmelig. Interessegruppene vil legge til rette for utforskning, utvikling, nye vennskap og en hel del moro!

Barna blir i disse gruppene veiledet og tatt hånd om av trygge voksne og medarbeidere som gjennomgår nødvendige sikkerhetssjekker på forhånd. Målet er at opplegget skal oppleves trygt og godt av både barna og deres foresatte.

Vi gleder oss til å treffe ditt barn på Norges kuleste barnefestival. VELKOMMEN!

Viktig informasjon om tidspunkter og påmelding

BarneCamp varer fra mandag 28. juni til fredag 2. juli 2021. Barna sjekkes inn mellom kl 09:30 og 10:00 på avtalt sted, og hentes igjen mellom kl 14:45 og 15:00. 

Påmeldingen er nå stengt da det er fullt.

Pris: kr 950,- (+ påmeldingsgebyr)

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall plasser i de ulike gruppene, så det lønner seg å være raskt ute med påmeldingen slik at barna får være med på den gruppen de ønsker. Foresatte som melder på barnet vil motta påmeldingsbekreftelser og all viktig kommunikasjon utover dette. Det er derfor viktig at foresatte videreformidler denne informasjonen til den/de påmeldte. Vi gjør også oppmerksom på at arrangementet tilpasses etter gjeldende smittevernsregler på det aktuelle tidspunktet.

Bli med som medarbeider og ta del i moroa!

Velkommen som medarbeider på BarneCamp 2021! Vi er stolte av at OKS Romerikskirken har arrangert BarneCamp i mer enn 30 år, og gjennom årene har tusenvis av barneføtter løpt rundt ute og inne i våre lokaler på Kjeller.

For å kunne arrangere BarneCamp har vi alltid vært avhengig av frivillige medarbeidere. Det er de som er og blir vår aller viktigste ressurs! For barnas del er det grunnleggende viktig at vi har trygge og gode voksne tilgjengelig som ønsker å bidra til å skape minner for livet.

Det er behov for medarbeidere i de ulike interessegruppene, og det aller beste er at de voksne selv har interesse og engasjement for opplegget i den aktuelle gruppen. Det er også mulig å delta i andre roller under festuken: kafé, klovnegruppe, innsjekk osv.

Vi ønsker å trekke frem at BarneCamp ikke bare skal være gøy og sosialt for barna, vi ønsker at det også skal være stas å være medarbeider! Her møtes vi på kryss og tvers av alder og vanlige omgangskretser, og vi får samarbeide om et felles prosjekt. Vi skaper minner for livet for store og små!

Alle som er født i 2006 eller tidligere kan være medarbeidere i BarneCamp 2021.

Ved spørsmål send epost til: barnecamp@oks.no

STED

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller

For veibeskrivelse i Google Maps, trykk på Google logoen i kartet.

 

HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.