Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "https://oks.no/citykirken/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "https://oks.no/citykirken/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

Miss City Saturday 2020

24. oktober @ 11:00 - 16:30
Romerikskirken
Trondheimsveien 50, Kjeller

Hjertelig velkommen til årets Miss City! Vi gleder oss til en inspirerende, hyggelig og nyttig dag sammen med mange flotte jenter og damer.

Miss City er et arrangement for alle jenter og damer fra 13 år og oppover. Vi tror at uansett hvor i livet du befinner deg så vil det være en god opplevelse å komme hit.

Tanken bak arrangementet er å gi alle damer/jenter en dag hvor de blir verdsatt, sett, har fellesskap og får mye god input.

Og ikke minst i tiden vi er inne i så trenger vi hverandre. Vi trenger å se hverandre, snakke sammen, og snakke sant om Gud og om livet.

Årets Miss City blir noe annerledes av åpenbare årsaker, men vi har planlagt en spennende dag med flere sesjoner, deilig lunsj servert av våre flotte medarbeidere, workshops og oppmuntringer.

Tidspunkt: Lørdag 24. oktober kl 11:00-16:30
Alder: Fra 13 år og oppover
Pris: kr 250,- 

Alle jenter og damer er hjertelig velkommen!

 

På grunn av smittvernreglene blir arrangementet annerledes i år, og vi deler det opp i tre ulike arrangementer: 
Miss City Tweens (5. – 7. klasse), Torsdag 22. oktober, kl. 18:00 – 20:30, pris kr 100,-
Miss City Youth (13-19 år), Fredag 23. oktober, kl. 19:00 – 22:30, pris kr 50,-
Miss City Saturday, Lørdag 24. oktober, kl. 11:00 – 16:30, pris kr 250,-

Vi følger de gjeldende av smittevernreglene. Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene så kan du dessverre ikke delta. Oppdager du symptomer i løpet av 48 timer etter arrangementet er det viktig at du gir oss beskjed. 

Årets tema: «Mask off»

Vi kvinner har ofte på oss en maske som vi skjuler oss bak, både overfor hverandre og noen ganger også overfor Gud. Men overfor Gud trenger vi ikke verken å bevise noe, eller si de rette tingene.

Vi tror at Han er interessert i oss, akkurat slik vi er, nakne og sårbare, uten masker. Hans største ønske er at vi kommer til ham, akkurat slik vi er – at vi er ærlige, oppriktige – og uten maske, slik at han kan øse sin omsorg utover oss. 

Men vi kvinner kommer også nærmere hverandre ved at vi lar noen masker falle, og ved å tørre og erkjenne at livet ikke går på skinner. Ved å stå sammen og være ærlige, så har vi mulighet til å hjelpe og oppmuntre hverandre. 

Så la oss derfor komme sammen for å dele livet med hverandre og med Gud på Miss City 2020!

CONNECT
Visste du at vi har en egen CONNECT STAND i foajéen når du kommer til Miss City 2020.

Vi ønsker å få kontakt med deg som kanskje ikke kjenner så mange andre, eller som kommer alene. Du vil finne oss rett innenfor dørene på Miss City. I tillegg har vi reservert plasser i salen, så du kan være trygg på ikke å sitte alene. Gleder oss til å møte deg!


BOKHANDELEN

Bokhandelen vår vil være åpen. Der er det flotte gaveartikler og gode bøker til salgs. Vi vil også komme med noen bokanbefalinger på Miss City.


KLESKROKEN

Har du klær, vesker, smykker og sko som du ikke lenger bruker? Da er du hjertelig velkommen til å ta det med til kleskroken. Kanskje finner du også noe nytt du har lyst til å ta med deg hjem igjen? Dette er helt frivillig, men det har blitt en tradisjon på Miss City til glede for mange! Gjør samtidig oppmerksom på at det må være rent, helt og pent. Du kan levere det du vil i Connectstanden i forbindelse med søndagsgudstjenestene innen søndag 18. oktober.


BOKBYTTING

Nytt i år er  at det blir en workshop for bokbytting. Du kan levere inn bøker du synes er bra, men ikke trenger å ha stående i din bokhylle hjemme. Så kan noen andre få gleden av å lese den. Bøker kan leveres i Connectstanden på en søndagsgudstjeneste innen den 18. oktober. Skriv gjerne en anbefaling og legg ved.


EKSTRA MIL

Det er større glede å gi enn å få. Ingenting er vel bedre enn å heie på noen som trenger en ekstra heiagjeng! «Aksjon ekstra mil» er dagens høydepunkt. Etter at du har blitt tatt vare på og inspirert, er det tid for å gi noe videre.

Noen damer står i krevende situasjoner, mens andre fortjener en oppmuntring bare fordi de er unike og betyr noe for de rundt seg. «Aksjon ekstra mil» har som mål å se kvinner i deres hverdag og vise at vi setter pris på dem gjennom å gi en oppmuntring som kan være til hjelp i deres livssituasjon. Det er fortsatt mulighet for å sende en nominasjon, så hiv deg rundt og send inn noen ord om en jente du ønsker vi skal gi en oppmuntring. 

Nominasjonen kan sendes på e-post til misscity@citykirken.no

STED

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller

For veibeskrivelse i Google Maps, trykk på Google logoen i kartet.

 

HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.