Bli med som medarbeider og ta del i moroa!

Velkommen som medarbeider på BarneCamp fra 24. til 29. juni 2024.

Vi er stolte av at OKS Romerikskirken har arrangert BarneCamp i mer enn 30 år, og gjennom årene har tusenvis av barneføtter løpt rundt ute og inne i våre lokaler på Kjeller.

For å kunne arrangere BarneCamp har vi alltid vært avhengig av frivillige medarbeidere. Det er de som er og blir vår aller viktigste ressurs! For barnas del er det grunnleggende viktig at vi har trygge og gode voksne tilgjengelig som ønsker å bidra til å skape minner for livet.

Det er behov for medarbeidere i de ulike interessegruppene, og det aller beste er at de voksne selv har interesse og engasjement for opplegget i den aktuelle gruppen. Det er også mulig å delta i andre roller under festuken: kafé, klovnegruppe, innsjekk osv.

Vi ønsker å trekke frem at BarneCamp ikke bare skal være gøy og sosialt for barna, vi ønsker at det også skal være stas å være medarbeider! Her møtes vi på kryss og tvers av alder og vanlige omgangskretser, og vi får samarbeide om et felles prosjekt. Vi skaper minner for livet for store og små!

Alle som har avsluttet 7. klasse kan være medarbeidere på BarneCamp 2024.

Ved spørsmål send epost til: barnecamp@oks.no

REGISTRER DEG SOM MEDARBEIDER HER

Til hovedsiden for BarneCamp 2024