BLI MED SOM Medarbeider OG FÅ TA DEL I MOROA!

Velkommen som medarbeider på BarneCamp 2020!

 

Vi er stolte av at OKS Romerikskirken har arrangert BarneCamp i mer enn 30 år. De siste par årene har vi hatt over 600 barn som deltakere, og vi har vært omkring 300 frivillige medarbeidere.

Noen setter av en hel uke, mens andre er med en eller to dager. Denne festuken er ikke mulig uten alle frivillige, som er den viktigste ressursen. Midt i såpesklier, hoppeslott og elektriske biler finnes det noe som er enda bedre. Vi får være sammen. Barn får treffe andre barn, og trygge voksne får ta ansvar og være sammen med barna.

Det blir en festuke hvor store og små får nye venner. Det finnes mange ulike oppgaver som passer ulike aldersgrupper og interesser. Det er viktig med gode gruppeledere for barna, slik at de føler seg trygge.

Noen må ønske barna varmt velkommen og ta de imot ved innsjekking. Det må holdes vakt ved de ulike aktivitetene, slik at alt fungerer som det skal. Vi må være mange og vi må jobbe sammen. Barn og voksne får minner for livet.

Ungdommer kan være med og hjelpe til. Om ditt siste år som deltaker på BarneCamp var i fjor, er du velkommen som medarbeider i år.

For hvem: Alle som er født før 2007.

Ved spørsmål send e-post til: barnecamp@oks.no