BarneCamp: Interessegrupper Super

Ved påmelding velger foresatte den interessegruppen barnet ønsker å delta i. Her finnes mer informasjon om de ulike gruppene for barn som har avsluttet 1. klasse til avsluttet 3. klasse.

Utover interessegruppene, vil det daglig legges til rette for en bolk med spennende organiserte aktiviteter på de flotte uteområdene våre. Vi kan nevne trampoline, firehjulinger, tivolibodene mm. Alle gruppene deltar på det daglige Basecamp-showet sammen med de andre Super og Mega deltakerne.

FRILUFTSLIV
Kunne du tenke deg å teste ut livet som speider? I gruppen friluftsliv får deltakerne en smak av det gode skogslivet og alt det har å by på. Gjennom uken får deltakerne opplæring i utendørs overlevelsesteknikker, og de får prøve ut flere spennende aktiviteter som vil komme godt til nytte for turglade barn. Kos ved leirbålet med pinnebrød og annet digg er selvfølgelig et must. 

KONSTRUKSJON OG LEK
I denne gruppa får barna stor frihet til å utfolde seg i lek – både innendørs og utendørs. Med tilgang til blant annet Lego, Barbie, ballrom og diverse hobbyaktiviteter, ligger alt til rette for en gøyal uke. Lederne vil trygge og gode voksne med et stort repertoar av leker, som de tar med seg inn i opplegget. «Konstruksjon og lek»-deltakerne vil også ha muligheten til å samarbeide om et større kreativt prosjekt i løpet av uka. 

SØTT & GODT
Dette er gruppa for deg som har en konditor i magen.
Her skal vi bake, dekorere og smake.

LEGO
Dette er gruppa for alle som elsker Lego! Her skal vi slippe byggegleden løs, og barna får utfolde seg i Legoverden. Det blir fribygging, konstruksjon etter tegninger og utforsking.

KREATIVE HENDER
Her får du virkelig slippe kreativiteten løs! Sammen med voksne ledere som har erfaring med kunst og kreativ produksjon får deltakerne muligheten til å utvikle sine skapende evner gjennom ulike spennende og praktiske aktiviteter. Sammen skal «Kreative hender» produsere sin helt egne utstilling som vil være tilgjengelig for publikum. 

DANS
Super Dans og Mega Dans er for deg som liker musikk, rytme og bevegelse. Vi har erfarne instruktører som planlegger og koreograferer dansene i forkant, og som vil heie på og motivere deltakerne gjennom uka. Barna i dansegruppene vil lære seg masse kule dansetrinn og triks på veien, og med litt disiplin i baklomma, vil gruppene til slutt ha en superkul dans de kan være stolte av å vise frem. For belønningen er stor: På lørdagen skal dansegruppene opptre på familiefesten. Her blir det et stort publikum og en flott, lyssatt scene. Hver enkelt bestemmer imidlertid selv om de ønsker å være med på opptredenen.

SPORT
Er du klar for å teste din spenst, smidighet og hurtighet? I gruppen «sport» legges det opp til en aktiv uke hvor deltakerne får bryne seg på både lek og konkurranse. Ledet av voksne med idrettsbakgrunn vil deltakerne få muligheten til å prøve ut et variert spekter av ulike sportsaktiviteter. Kanskje settes det nye personlige rekorder denne uka?

CAMP KULINARIS
Matlaging og kokkelering på kjøkkenet kan være både gøy, spennende, lærerikt og sosialt! Camp Kulinaris vil dreie seg om matlaging i ulike former, og deltakerne vil få muligheten til å utforske ulike oppskrifter i et hyggelig og sosialt miljø. Kanskje resulterer all matlagingen i en egen kokebok? 
NB! For deltakere som skal delta på Camp Kulinaris er det ekstra viktig at man er nøye med å gi beskjed om matallergier og intoleranser.

FOTBALL
På Fotball får du mulighet til å utvikle dine fotballferdigheter gjennom treninger som inneholder tekniske øvelser, spillsituasjoner i små og store grupper, samt kamper hvor fotballinstruktører veileder og instruerer underveis. Fotball tilrettelegges for alle nivåer, og vil finne sted på fotballbanene ved Skedsmokorset. Gruppen deltar også på det daglige showet Basecamp sammen med de andre BarneCamp-deltakerne.

VITENCAMP TECH
Interesse for programmering og teknologi? Deltakerne som melder seg på VitenCamp Tech kan forvente en uke med spennende aktiviteter som stimulerer til utforskertrang og logisk tenking. På kodeklubben får dere programmere både ting som skjer på skjerm og virkelige ting som beveger seg. Dere får også filme og lage video med greenscreen, og bruke dette til å lage en helt egen kortfilm. Det blir også mulighet til å prøve seg litt på hacking.

Tilbake til hovedsiden for BarneCamp