BarneCamp: Interessegrupper Mega

Ved påmelding velger foresatte den interessegruppen barnet ønsker å delta i. Her finnes mer informasjon om de ulike gruppene for barn som har avsluttet 4. klasse til avsluttet 6. klasse.

Utover interessegruppene vil det også daglig legges til rette for en bolk med spennende organiserte aktiviteter på de flotte uteområdene våre. Vi kan nevne Reeball, «Mesternes mester» mm. Alle gruppene deltar på det daglige Basecamp-showet sammen med de andre Super og Mega deltakerne.

KREATIVE HENDER
Her får du virkelig slippe kreativiteten løs! Sammen med voksne ledere som har erfaring med kunst og kreativ produksjon får deltakerne muligheten til å utvikle sine skapende evner gjennom ulike spennende og praktiske aktiviteter. Sammen skal «Kreative hender» produsere sin helt egne utstilling som vil være tilgjengelig for publikum. 

DANS
Super Dans og Mega Dans er for deg som liker musikk, rytme og bevegelse. Vi har erfarne instruktører som planlegger og koreograferer dansene i forkant, og som vil heie på og motivere deltakerne gjennom uka. Barna i dansegruppene vil lære seg masse kule dansetrinn og triks på veien, og med litt disiplin i baklomma, vil gruppene til slutt ha en superkul dans de kan være stolte av å vise frem. For belønningen er stor: På lørdagen skal dansegruppene opptre på familiefesten. Her blir det et stort publikum og en flott, lyssatt scene. Hver enkelt bestemmer imidlertid selv om de ønsker å være med på opptredenen.

SPORT
Er du klar for å teste din spenst, smidighet og hurtighet? I gruppen «sport» legges det opp til en aktiv uke hvor deltakerne får bryne seg på både lek og konkurranse. Ledet av voksne med idrettsbakgrunn vil deltakerne få muligheten til å prøve ut et variert spekter av ulike sportsaktiviteter. Kanskje settes det nye personlige rekorder denne uka?

CAMP KULINARIS
Matlaging og kokkelering på kjøkkenet kan være både gøy, spennende, lærerikt og sosialt! Camp Kulinaris vil dreie seg om matlaging i ulike former, og deltakerne vil få muligheten til å utforske ulike oppskrifter i et hyggelig og sosialt miljø. Kanskje resulterer all matlagingen i en egen kokebok? 
NB! For deltakere som skal delta på Camp Kulinaris er det ekstra viktig at man er nøye med å gi beskjed om matallergier og intoleranser.

FOTBALL
På Fotball får du mulighet til å utvikle dine fotballferdigheter gjennom treninger som inneholder tekniske øvelser, spillsituasjoner i små og store grupper, samt kamper hvor fotballinstruktører veileder og instruerer underveis. Fotball tilrettelegges for alle nivåer, og vil finne sted på fotballbanene ved Skedsmokorset. Gruppen deltar også på det daglige showet Basecamp sammen med de andre BarneCamp-deltakerne.

VITENCAMP TECH
Interesse for programmering og teknologi? Deltakerne som melder seg på VitenCamp Tech kan forvente en uke med spennende aktiviteter som stimulerer til utforskertrang og logisk tenking. På kodeklubben får dere programmere både ting som skjer på skjerm og virkelige ting som beveger seg. Dere får også filme og lage video med greenscreen, og bruke dette til å lage en helt egen kortfilm. Det blir også mulighet til å prøve seg litt på hacking.

VITENCAMP SCIENCE
Liker du når ting sier pang?
Da burde du melde deg på Vitencamp Science. Hos oss vil vi utforske alt fra det minste atomet til den største stjernen langt ute i verdensrommet! Liker du mikroskopi, å blande kjemikalier, og har du alltid lurt på hvordan kjøttetende planter spiser? Eller kanskje du interesserer deg for hvordan krystaller dannes og hvordan blomster tar opp vann? Bli med på labben så kan vi finne ut av det sammen. Vi er en gruppe for forskerspirer og nysgjerrige barn hvor man får mulighet til å utforske spennende temaer, på en morsom og interaktiv måte!

DESIGN
Dette er gruppa for deg som er kreativ og vil designe egne produkter fra et bærekraftig perspektiv. Først og fremst jobber vi med tekstil, men det vil også bli mulighet for å jobbe med andre materialer.

SURVIVOR
For de ekstra eventyrlystne kan vi tilby gruppen «Survivor». Deltakerne i dette opplegget kan glede seg til en uke med høyt spenningsnivå, rollespill og samarbeidsoppgaver. Deltakerne vil få kjenne pulsen stige og adrenalinet rushe. Kanskje dukker det opp spennende overraskelser i løpet av uka? 

Tilbake til hovedsiden for BarneCamp