Viktige datoer for Romerikskirken

 

DNA kvelder

En festkveld der vi møtes for å gå litt mer i dybden på hva som er vår visjon, hensikt og verdier. Samlingen er åpen for alle interesserte. Kommende datoer: Tirsdag 7. november og 5. desember kl 19:00.

 

Voksentreff (60+)

En samling for seniorer der vi tar oss god tid til fellesskap der vi deler opplevelser og erfaringer, gir og får råd om hverdagen og tenker høyt om de litt større spørsmålene. Kommende datoer: Onsdag 8. november kl 11:00. Julebord tirsdag 13. desember kl 12:00 (informasjon om påmelding kommer).

 

OKS Sisterhood 

OKS Sisterhood består av jenter og damer, som lever for å verdsette hverandre og andre rundt oss. Vi samles flere ganger i året til felles Sisterhood-kvelder for jenter og damer i Romerikskirken og Groruddalskirken på Kjeller. Åpen for alle jenter og damer, uansett bakgrunn eller tro. Følg med for informasjon om kommende datoer, men husk vi har Miss City i oktober, meld deg på (se under).

 

Alle gutta

Dette er mannskvelder for gutter og menn i alle aldre i Romerikskirken, Groruddalskirken og Citykirken på Kjeller. Vi gutta trenger hverandre. Vi trenger å se hverandre, høre hverandre, lære av hverandre – og ikke minst herje og leke litt sammen innimellom. Kommende dato: Tirsdag 14. november kl 19:00. 

Årlige arrangementer

Miss City 2017, fredag 27. og lørdag 29. oktober

Miss City Tweens torsdag 26. oktober
Klikk her for mer informasjon

 

Lederkonferansen 2018, torsdag 25. til lørdag 27. januar

Klikk her for påmelding og mer informasjon

 

BarneCamp 2018, mandag 25. til lørdag 30. juni

Klikk her for mer informasjon

 

OKS Festival 2018, mandag 25. til lørdag 30. juni

Hold av datoene allerede nå!
Mer informasjon kommer når det nærmer seg.