Aktivitetsgrupper

Aktivitetene vi kan tilby er nøye tilpasset barnets alder og vil bestå av minst tre aktiviteter hver dag. Undergruppene er små, rundt 10 barn og 2 voksne pr. gruppe, slik at hvert barn vil føle seg sett og være godt ivaretatt. Ønsker barnet å være på gruppe med en kamerat eller en de kjenner så kan dette enkelt legges inn under registreringen. Her er en del av de aktivitetene vi med stolthet kan tilby:

  • Happy Kidz (aldersgruppe fra 3 år og til skolepliktig alder). De får aktiviteter som for eksempel: Såpesklie, hinderløype, ballhav, blue blocks, hobbyverksted, baking, ansiktsmaling, El-biler, tivoliaktiviteter og gullgraving i «Ville Vesten».

  • Super Kidz (aldersgruppe fra avsluttet 1. klasse til avsluttet 3. klasse). Barna her har mange spennende og annerledes aktiviteter som vil by på ekstra utfordringer for skolebarna, som for eksempel: Zorbaball, ATV-kjøring på bane, klatrevegg, sumobryting, indianerby, bungee-run, Pole Joust og fotballzorba.
  • Mega Kidz (aldersgruppe fra avsluttet 4. klasse til avsluttet 6. klasse). De får aktiviteter som for eksempel: Klatrepark i skogen, reeball på bane, rotball-zorba, tivoliland, hobbyverksted og rodeo okse.