Viktige datoer for Groruddalskirken

DNA-kvelder

En festkveld der vi møtes for å gå litt mer i dybden på hva som er vår visjon, hensikt og verdier. Samlingen er åpen for alle interesserte. Følg med for informasjon om kommende datoer.

 

Sosialt

Groruddalskirken har jevnlige sosiale treffpunkt og fester der vi inviterer med oss venner og blir bedre kjent med hverandre og folk i nærmiljøet. Følg med i kalenderen for informasjon om sosiale arrangementer.

 

Sisterhood 

Sisterhood består av jenter og damer som lever for å verdsette hverandre og andre rundt oss. Vi samles noen ganger i året til fellesskap, undervisning, sang og oppmuntringer bare oss i Groruddalskirken, mens vi har også noen felles Sisterhood-kvelder sammen med Romerikskirken. Åpent for alle jenter og damer, uansett bakgrunn eller tro. Følg med for kommende datoer til høsten.

 

Alle gutta

Dette er kvelder for gutter og menn i alle aldre i Romerikskirken, Groruddalskirken og Citykirken på Kjeller. Vi gutta trenger hverandre. Vi trenger å se hverandre, høre hverandre, lære av hverandre – og ikke minst herje og leke litt sammen innimellom. Kommende dato: Tirsdag 13. november kl 19:00 på Kjeller.

Årlige arrangementer

Miss City 2018, fredag 26. og lørdag 27. oktober

Miss City Tweens torsdag 25. oktober
Mer informasjon kommer når det nærmer seg.
Klikk her for påmelding

 

Lederkonferansen 2019, torsdag 24. til lørdag 26. januar

Klikk her for påmelding og mer informasjon

 

BarneCamp 2019, mandag 24. til lørdag 29. juni

Klikk her for mer informasjon

 

OKS Festival 2019, mandag 24. til lørdag 29. juni

Klikk her for mer informasjon