Viktige datoer for Groruddalskirken

DNA-kvelder

En festkveld der vi møtes for å gå litt mer i dybden på hva som er vår visjon, hensikt og verdier. Samlingen er åpen for alle interesserte. Følg med for informasjon om kommende datoer. 

 

Sosialt

Groruddalskirken har jevnlige sosiale treffpunkt og fester der vi inviterer med oss venner og blir bedre kjent med hverandre og folk i nærmiljøet. Følg med i kalenderen for informasjon om sosiale arrangementer.

 

Sisterhood 

Sisterhood består av jenter og damer som lever for å verdsette hverandre og andre rundt oss. Vi samles noen ganger i året til fellesskap, undervisning, sang og oppmuntringer bare oss i Groruddalskirken, mens vi har også noen felles Sisterhood-kvelder sammen med Romerikskirken. Åpent for alle jenter og damer, uansett bakgrunn eller tro. Kommende dato for felles Sisterhood-kvelder: Tirsdag 22. mai 2018 kl 19:00 på Kjeller.

 

Alle gutta

Dette er mannskvelder for gutter og menn i alle aldre i Romerikskirken, Groruddalskirken og Citykirken på Kjeller. Vi gutta trenger hverandre. Vi trenger å se hverandre, høre hverandre, lære av hverandre – og ikke minst herje og leke litt sammen innimellom. Kommende dato: Tirsdag 28. november, 13. februar og 8.mai  kl 19:00 på Kjeller.

Årlige arrangementer

 

Lederkonferansen 2018, torsdag 25. til lørdag 27. januar

Klikk her for påmelding og mer informasjon

 

BarneCamp 2018, mandag 25. til lørdag 30. juni

Klikk her for mer informasjon

 

OKS Festival 2018, mandag 25. til lørdag 30. juni

Klikk her for mer informasjon

 

Miss City 2018, fredag 26. og lørdag 27. oktober

Miss City Tweens torsdag 25. oktober
Mer informasjon kommer når det nærmer seg.
Klikk her for påmelding