Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "http://oks.no/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "http://oks.no/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

Miss City

27. oktober 2017 - 28. oktober 2017
Romerikskirken
Trondheimsveien 50, Kjeller

Du er invitert til fest!

På denne festen kan du ta med deg alle jenter du kjenner! Du kan invitere din gode venninne, din svigerinne, eller til og med din svigermor. Du kan spørre en kollega, en nabo, din datter eller bestemor. Vi tror de alle vil trives!

I år er temaet «Gjennom alt». Vi tror vi mennesker trenger noen å dele livet sammen med, og som står der med oss gjennom gode og vanskelige tider. Vi tror vi er ment å bety en forskjell for menneskene vi har rundt oss, både de nærmeste som er i familien, men også for mennesker du ikke er så tett på.

 

Alle som har levd mer enn i noen minutter vet at livet ikke bare har solskinnsdager. Når det skyer over trenger vi en venn!

Vår erfaring er at selv om venner kan komme og gå, så er Gud trofast gjennom alt. Han tåler oss i alle livet sesonger. Han bærer oss når vi trenger det. Han trøster oss når vi trenger det, og jeg tror også at Han humrer med oss når vi er i det hjørnet.

Vi gleder meg til å høre fine historier fra damer i ulike aldre og livssituasjoner som virkelig har opplevd at Jesus er den som holder gjennom alt.

Håper virkelig å se deg!

om miss city

Miss City er en jentefest som går over to dager og er for alle jenter og damer fra 13 – 120 år. Går du i 5. – 7. klasse, så har vi Miss City Tweens torsdag 26. oktober.  

Dagene inneholder undervisning, workshops, underholdning og masse rom for å sosialisere og senke skuldrene. Og selvsagt: Ingen jentefest i OKS uten masse sjokolade…

Vi håper du kan komme og bli oppmuntret, kose deg med god (ferdiglaget) mat og oppvartning av våre kjekke mannfolk.

Praktisk info

Tidspunkt: 
Torsdag 26. oktober, kl. 18:00 – 20:30 (Tweens jenter fra 5. – 7. klasse)
Fredag 27. oktober, kl. 19:00 – 22:00
Lørdag 28. oktober, kl. 11:00 – 22:00

Alder: 
Fra 8. klasse til alle over 100 år. 


Pris:
kr 635,- 

Miss City Tweens koster kr 100,-

Påmeldingsfrist: 23. oktober.

Påmeldingen er nå stengt, men ta kontakt på epost misscity@citykirken.no for å sjekke om det fortsatt er noen ledige plasser.

KRISESENTERET
Vi har gjennom flere år på Miss City vært med og støttet Krisesenteret i både Oslo og på Romerike.

Vi har i år igjen vært i kontakt med dem, og spurt om vi kan hjelpe med noe. Det de ønsker seg fra oss i år er truser. Disse må selvsagt være nye, og de trenger truser til dame, herre og barn. 

Når mennesker kommer til dem og ikke har annet enn det de har på seg på kroppen er det i min verden en menneskerett å i alle fall få rent og nytt undertøy.

Ønsket er at vi alle tar med en gave som du leveres i vår Sisterhood stand fredag eller lørdag. Om vi alle bidrar med en ting, så kan vi være til stor velsignelse for kvinner og barn som er i en vanskelig livssituasjon.

 

BOKHANDELEN
Bokhandelen vår vil være åpen både fredag og lørdag. Det er fine gaveartikler og gode bøker til salgs. Vi vil også komme med noen bokanbefalinger på Miss City.

 

MERCY-BUTIKKEN
I år som i fjor er det mulig å gjøre noen røverkjøp på interiørbutikken vår. Det er handlet masse fint på interiørmessen, og i år er det også en god del som er hjemmelaget av dyktige jenter, så her kan du rett og slett få gjort julegaveshopping.

Overskuddet av butikken vil gå til Mercy House. For mer info klikk her.

 

KLESKROKEN
Har du klær, vesker, smykker og sko som du ikke lenger bruker? Da er du hjertelig velkommen til å ta det med til kleskroken. Kanskje finner du også noe nytt du har lyst til å ta med deg hjem igjen? Dette er helt frivillig, men det har blitt en tradisjon på Miss City til glede for mange! Gjør samtidig oppmerksom på at det må være rent, helt og pent.

Ta det gjerne med på fredag, slik at vi kan klargjøre kleskroken til workshop-tiden på lørdag.

 

CONNECT
Visste du at vi har en egen CONNECT STAND i foajéen når du kommer til Miss City 2017?

Vi ønsker å få kontakt med deg som kanskje ikke kjenner så mange andre, eller som kommer alene. Du vil finne oss rett innenfor dørene på Miss City. I tillegg har vi reservert et bord inne i salen, så du kan være trygg på ikke å sitte alene. Gleder oss til å møte deg!

 

EKSTRA MIL
Det er større glede å gi enn å få. Ingenting er vel bedre enn å heie på noen som trenger en ekstra heiagjeng! «Aksjon ekstra mil» er helgens høydepunkt. Etter mange timer der du har blitt tatt vare på og inspirert, er det tid for å gi noe videre.

Noen damer står i krevende situasjoner, mens andre fortjener en oppmuntring bare fordi de er unike og betyr noe for de rundt seg. «Aksjon ekstra mil» har som mål å se kvinner i deres hverdag og vise at vi setter pris på dem gjennom å gi en oppmuntring som kan være til hjelp i deres livssituasjon. Det er fortsatt mulighet for å sende en nominasjon, så hiv deg rundt og send inn noen ord om en jente du ønsker vi skal gi en oppmuntring. 

Nominasjonen kan sendes på e-post til misscity@citykirken.no

Workshops & seminarer

Midt på dagen lørdag blir det workshops og seminarer. Vi har mange spennende workshops som du kan melde deg på.

Alternativene er blant annet:
– klatring
– kurs i filmstunt 
– seminar om relasjoner
– seminar om lovsang med Knut-Petter (KP) Vangol
– rodeo-okse
– bungee run
– seminar om «En av mine minste»
– m.m.

Du har mulighet til å delta på ulike workshops og seminarer, og de er åpne for alle.

STED

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller

For veibeskrivelse i Google Maps, trykk på Google logoen i kartet.

 

HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.