Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "http://oks.no/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "http://oks.no/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

Miss City 2018

26. oktober - 27. oktober
Romerikskirken
Trondheimsveien 50, Kjeller
Du er hjertelig velkommen til årets hyggeligste jentefest..!

Se for deg…
…cupcakes, sukker, sjokolade og latter

…et sted der du kan være trygg på at andre jenter vil heie på deg og ønsker deg det beste

…at du får høre undervisning som hjelper deg i hverdagen og hjelper deg å se større, lysere og tryggere på fremtiden

…en dag med deilig musikk, tid til å skravle og opplevelser

…hundrevis av damer i ulik alder, fra ulike nasjoner og bakgrunner sammen under ett tak

…tid borte fra hverdagen, tid til å snakke, bruke kreativiteten din, nyte og lovprise. Et sted å inspirere sjelen og styrke ånden

…damene som får utmerkelsen «ekstra mil», og som opplever at det er et helt miljø av damer som heier henne frem

…at du sitter og nyter dagen, og helt ut av det blå så kommer det en mann bort til deg med en gave fra oss.

 

DU ER SÅ VELKOMMEN TIL Å BLI MED PÅ ALT DETTE.

Om Miss City

Miss City er en jentefest som går over to dager og er for alle jenter og damer fra 13 til 120 år. Går du i 5. – 7. klasse, så har vi Miss City Tweens torsdag 25. oktober.

Dagene vil inneholde undervisning, workshops (og da kan du velge mye forskjellig, fra noe fysisk og gøy til seminarer om livets mer alvorlige temaer), sosialt, underholdning, mye gøy, rom for å senke skuldrene, og selvsagt er det ingen jentefest i OKS uten masse sjokolade.

Vi håper du kan komme og bli oppmuntret, kose deg med god (ferdiglaget) mat, oppvartning av våre kjekke mannfolk og en uforglemmelig opplevelse utenom det vanlige.

Årets tema «i live»

Hva vil det egentlig si å være i live?

Er vi i live når kalenderen er full, dagene flyr, vi kjenner på smerte og sier at jeg kjenner at jeg lever…. Eller er det når kontoen er full, du er på venninnetur og livet smiler…? Det er deilig, men er det å være i live..?

Vi tror at Gud har skapt oss. Han har skapt oss til å leve, til å nyte av Hans gode gaver som Han har gitt hver enkelt. Vi tror at Gud har skapt deg, og at Han har ønsket mennesket. Vi tror at Han har gitt deg utrustning til å leve livet ditt, og være til velsignelse for andre mennesker.

Vi tror at når vi skjønner mer og mer av hvem Gud har skapt oss til å være, så vil vi virkelig kunne kjenne at vi er i live.

Håper virkelig å se deg der!!

Praktisk informasjon

Tidspunkt: 
Torsdag 25. oktober, kl. 18:00 – 20:30 (Tweens jenter fra 5. – 7. klasse)
Fredag 26. oktober, kl. 19:00 – 22:00
Lørdag 27. oktober, kl. 11:00 – 22:00

Alder: Fra 13 til 120 år

Pris: kr 695,- 
Er du født i 2000-2002 så kommer du inn gratis, men du må melde deg på. Send epost til misscity@citykirken.no oppgi ditt navn, når du er født og om du har noen matallergier eller andre behov vi må ta hensyn til. Alle andre melder seg på ved å klikke på knappen «Påmelding her» under.

Miss City Tweens koster kr 100,-

Påmeldingsfristen var 23. oktober, men påmeldingen er fortsatt åpen, og stenger når det er fullt!

CONNECT
Visste du at vi har en egen CONNECT STAND i foajéen når du kommer til Miss City 2018?

Vi ønsker å få kontakt med deg som kanskje ikke kjenner så mange andre, eller som kommer alene. Du vil finne oss rett innenfor dørene på Miss City. I tillegg har vi reservert et bord inne i salen, så du kan være trygg på ikke å sitte alene. Gleder oss til å møte deg!


BOKHANDELEN

Bokhandelen vår vil være åpen både fredag og lørdag. Der er det flotte gaveartikler og gode bøker til salgs. Vi vil også komme med noen bokanbefalinger på Miss City.


MERCY-BUTIKKEN

I år som i fjor er det mulig å gjøre noen røverkjøp på interiørbutikken vår. Det er handlet masse fint på interiørmessen, og i år er det også en god del som er hjemmelaget av dyktige jenter, så her kan du rett og slett få gjort julegaveshopping.

Overskuddet av butikken vil gå til Mercy House. For mer info klikk her.


KLESKROKEN

Har du klær, vesker, smykker og sko som du ikke lenger bruker? Da er du hjertelig velkommen til å ta det med til kleskroken. Kanskje finner du også noe nytt du har lyst til å ta med deg hjem igjen? Dette er helt frivillig, men det har blitt en tradisjon på Miss City til glede for mange! Gjør samtidig oppmerksom på at det må være rent, helt og pent.

Ta det gjerne med på fredag, slik at vi kan klargjøre kleskroken til workshop-tiden på lørdag.


EKSTRA MIL

Det er større glede å gi enn å få. Ingenting er vel bedre enn å heie på noen som trenger en ekstra heiagjeng! «Aksjon ekstra mil» er helgens høydepunkt. Etter mange timer der du har blitt tatt vare på og inspirert, er det tid for å gi noe videre.

Noen damer står i krevende situasjoner, mens andre fortjener en oppmuntring bare fordi de er unike og betyr noe for de rundt seg. «Aksjon ekstra mil» har som mål å se kvinner i deres hverdag og vise at vi setter pris på dem gjennom å gi en oppmuntring som kan være til hjelp i deres livssituasjon. Det er fortsatt mulighet for å sende en nominasjon, så hiv deg rundt og send inn noen ord om en jente du ønsker vi skal gi en oppmuntring. 

Nominasjonen kan sendes på e-post til misscity@citykirken.no

STED

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller

For veibeskrivelse i Google Maps, trykk på Google logoen i kartet.

 

HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.