Lukk
Search
Søk
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Sider
Hendelser
{ "homeurl": "http://oks.no/citykirken/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "http://oks.no/citykirken/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 0, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 0, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "1", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }
Laster Hendelser

BarneCamp 2019

24. juni - 29. juni
Romerikskirken
Trondheimsveien 50, Kjeller

BarneCamp er et høydepunkt for så mange barn!! Da kan alle barn i alderen 3 år til avsluttet 6. klasse kan delta på en morsom, opplevelsesrik og variert barnefestival som avsluttes med en storslagen familiedag lørdag 29. juni!

Festivalen har eksistert i over 30 år, og i fjor deltok over nærmere 700 barn! Vi har over ett hundretalls ledere som sørget for en trygg, fin og særdeles morsom opplevelse for alle.

Samlinger & tema
På BarneCamp er barna med på et engasjerende show hver dag før de begir seg ut på dagens aktiviteter. I showet vil du oppleve historier inspirert fra Bibelen, glade sangere, flinke dansere, elleville konkurranser og morsomme overraskelser, ja det er virkelig et høydepunkt! Gjennom disse ønsker vi at barna skal bli kjent med noen personer som får være med på de mest utroligste ting!

Vi ønsker å fortelle til barna at de er viktige for Gud, og at Han har et spennende liv for hver og en av oss! De er høyt elsket og vi tror at nettopp de kan være med på å bety en forskjell for andre rundt seg! Vi i BarneCamp gjengen står og heier på hvert eneste barn! Det tror vi er noe av grunnen til at barna trives, og kommer tilbake år etter år!

Har du aldri vært på BarneCamp før?
Vi er sikre på at du vil ha det HELT konge denne uka, og vil derfor gi deg som er helt ny en rabatt på kr 150,- .
Foruten å delta på showet så deltar barna på masse (!) ulike aktiviteter! Aktivitetene er knyttet til ulike aldre og grupper, og de velger du ved påmelding.

BC-Fritids!
I tillegg til ordinær BarneCamp kan vi tilby et heldags fritidstilbud som gjør at barna kan leveres fra kl. 07.30 og hentes innen kl. 17.00. Dette er et tilbud for barn som skal begynne i 1. klasse, og til og med avsluttet 4. klasse.

Om barnet ønsker å delta på BC-Fritids må dette bestilles ved påmelding.

Begrenset plasser: 
Vi har et begrenset antall plasser. Dermed bør en være tidlig ute med å melde seg på for å få delta, og sikre at en får vært med på den aktivitetsgruppen som en ønsker.

Ta kontakt
Har du spørsmål så er det bare å sende en e-post til barnecamp@oks.no eller ta kontakt med prosjektleder Lillianne på telefon 926 56 145.

Bli med på en minnerik opplevelse!

Generell informasjon

Tidspunkt
Mandag 24. juni t.o.m. fredag 28. juni, alle hverdager kl. 09:30-15:00.
Familiedagen 29. juni så starter showet kl 11:00 og deretter er det aktiviteter frem ca kl 16:00.

Priser og påmeldingsfrister
Pris kr 890,-
Er det første gang du besøker BarneCamp så får du rabatt på hele kr 150,-

BC-Fritids koster kr 390,- for hel uke eller kr 100,- pr. dag.

NB: Det er begrenset plasser, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. 

Påmeldingsfristen var: 17. juni 2019
Flere av gruppene er fulle, men vi kan prøve å finne plass til ditt barn. Ta kontakt med prosjektleder Lillianne Johnsen på epost barnecamp@oks.no

Gratis buss fra Furuset
Vi setter opp en gratis buss til og fra Furuset Forum for barn som trenger transport til og fra BarneCamp. Det er et begrenset antall plasser tilgjengelig, og om dette er aktuelt får du mulighet til å reservere plass når du melder på barnet ditt. Barna sjekkes inn på bussen av foreldrene kl 09:00 på morgenen. Barna er tilbake ca kl 15:30, og må da hentes av foreldrene på Furuset Forum.

STED

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller

For veibeskrivelse i Google Maps, trykk på Google logoen i kartet.

 

HVORDAN REISE KOLLEKTIVT

Buss fra Oslo, Bussterminalen/Galleriet:
Buss 400 kjører motorveien E6 direkte til Olavsgaard. Gå av på stoppestedet Tandberg.

Buss 380 kjører Trondheimsveien over Gjelleråsen til Olavsgaard.
Bytt til buss 340 Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Tandberg.

OKS ligger ca 10 minutter gange fra Olavsgaard, retning Lillestrøm.

Buss fra Lillestrøm, Bussterminalen:
Buss 340 til Skedsmokorset. Gå av på stoppestedet Kjellerholen.

Tog:
Ta toget til Lillestrøm stasjon, og gå ut til venstre. Der ligger Lillestrøm Bussterminal, og ta buss videre til vårt lokale.

For mer informasjon: Kontakt Ruter eller ring: 177.